Kläder (Best Ratings)

The Kläder with most and best ratings. (Sorted in turn: number of five stars, number of reviews, best average.)
  • OOS

    Latitude 64 Golf Shorts
    5 (5)

    Latitude 64
    Golf Shorts

    L64

    29.90

  • 63%
    T-Link Disc Golf Shoe
    4.2 (6)

    T-Link Disc
    Golf Shoe

    L64

    29.90

    79.90

  • Latitude 64 Socks 3-Pack
    5 (1)

    Latitude 64
    Socks 3-Pack

    L64

    12.90

  • Latitude 64 Chain Wear Shirt Ascent
    5 (1)

    Latitude 64 Chain Wear Shirt..

    L64

    29.90

  • Kastaplast Flexfit Hat
    4 (1)

    Kastaplast
    Flexfit Hat

    Kastaplast

    25.90

  • MVP Orbit logo Stretch-Fit Cap
    4 (1)

    MVP Orbit logo Stretch-Fit..

    MP

    18.90

 

2021-02-13

5 of 5. Emelie, Kungsbacka (Play-for-fun, Up to 100m)

Supernöjd  |  Surprise Box

Köpte denna boxen till min sambo när han fyllde 30. Fick många discar och bra discar. Eftersom vi är nybörjare bad jag om häftiga färger vilket jag fick! Helnöjd, rekommenderar detta till vänner!

2021-02-11

4 of 5. Johan Eriksson, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt för raka kast  |  Champion Mako3

Väldigt trogen disc att använda i trånga avlånga utrymmen. Går rak under nästan hela flighten. Tycker dock den är knepig att få till forehand-kast med.

2021-02-11

4 of 5. Johan Eriksson, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra disc för nybörjaren  |  DX Leopard

Går dit man vill och har ett skönt grepp för både back- och forehand. Helt klart värd prislappen. Dock är materialet väldigt mjukt vilket har sina för- och nackdelar. Men har märkt att det blir lätt större jack och utåtstående flisor i den. Så vill man ha hållbarare kan man välja annat än Dx.

6

5

-2

1

2021-02-11

5 of 5. Johan Eriksson, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Riktigt skön allrounddisc  |  DX Shark

Inget negativt att säga om discen, den har skönt grepp, går dit man vill och går även bra att kasta när den blivit blöt.

4

4

0

2

2021-02-09

4 of 5. Emil Fors, Enskede (Competing Locally, 100-135m)

Otroligt understabil  |  K1 Svea

Väldigt trevlig disc då den turnar konstant. Går ändå rätt långt om man lägger väldigt mycket hyzer på, jag kan dock räkna på att den ändå kommer turna ut åt höger innan den går i backen. Lite mer utility disc för trånga korirdorer än en vanlig midrange, men du kan ändå räkna med att den inte blir en roller då den svänger mjukt. Den enda discen jag kan jämföra den med är Dynamic Discs Patrol som också är väldigt understsabil. Discen har definitivt en plats i min bag men man ska vara beredd på att den svänger mer än andra discar med-1

-3

2021-02-09

4 of 5. Davve, Upplands Väsby (Competing Locally, 100-135m)

Grym termos  |  Latitude 64 Insulated Vattenflaska

+ En termos som verkligen håller mitt kaffe varmt i timmar! Har inte testat kall dryck på sommaren än, men vintertid har den varit fantastisk! - Något tung och liite för stor. Man får nästan hålla i den med båda händer när man dricker ur den

2021-02-09

4 of 5. Davve, Upplands Väsby (Competing Locally, 100-135m)

Korg  |  Discmania Lite PRO Basket

En korg som gör vad den ska. Haft den i över 1 år och är fortfarande nöjd med den. Lätt att bära med sig om man ska ta med den ut på fältet. Enda minuset är att kedjorna är lite tunna. Överlag för det priset är den kanon!

2021-02-05

5 of 5. Johan7, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Riktigt go' att ha!  |  Z Flick

Jag hade inte riktigt någon överstabil driver då jag har CD3 och Beast. Skaffade en Flick i Z plast! Den är riktigt fet! Även om den är väldigt stabil o svänger mycket så kommer jag hyffsat långt med den pga dess snabba Glid genom luften! ???? Tycker ändå den går rskt/lite smått vänster ett bra tag innan den fadear om man får till bra kraft, vilket i mitt fall är typ 90-100m kast. Trodde 3 var dålig lyftkraft, men jag tycker att den stiger lagom mycket, och du behöver ju inte lika mkt lyft när det är högre speed. Jag behöver den och gillar att ha en som man vet hur den går :) Har inte lyckats bemästra den i forehand än :) Inget att klaga på :)

12

3

1

5

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt forehand approach  |  Anvil VIP

Har haft en Anvil i min väska sedan jag började spela och använder den för alla mina forehand approaches. Just nu har jag tre stycken som alla flyger liknande men den jag beställde härifrån i någon slags Sparkle Vip plast är väldigt platt så den flyger lite rakare än min andra Vip Anvil som har mer "Dome". Glide på denna disken tycker jag är väldigt bra bara man får spin på den så ger den därför en trea.

4

3

0

4

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Bekväm väska!  |  GRIP EQ BX2

Köpte den här väskan för att min gamla väska fick jag ont i ryggen av att bära. Jag hade hört att den här väskan satt bra på ryggen och var ergonomisk så jag satsade på den. Efter bara 3-4 rundor känner jag märkbar skillnad och tycker att den sitter fantastiskt bra på ryggen. För mig rymmer huvudfacket för diskarna 9 drivers och 7 mids och då får jag inte i en till disk. Putter facket på toppen rymmer 3 diskar (möjligt att man kan få i 4) och facken på sidan är rymliga och expanderbara. Lite svårt att få ner handen i facket på framsidan utan att brottas litegrann men det är något jag kan leva med. Vattenflaskhållarna är stora och bra men om man har en mindre vattenflaska så åker den inte ut för kanterna är rätt så höga.

2021-02-04

3 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Tyvärr inget för mig  |  Crown VIP

Köpte den för jag ville ha en putter som jag kunde kasta från tee med en rak bana med lite fade men Crown har betydligt mer fade i Vip plasten. Crown är väldigt djup så för mig som har mindre händer och smala fingrar så känns det som att jag måste greppa den hårdare för att den ska kännas stabil i handen. Detta gör att jag ofta drar den till höger in i diverse träd och buskar. Att putta med Crown känns rätt bra, den går ganska rakt och känns inte för överstabil men igen så gör mina smala händer det svårt att greppa den och få den rakt mot korgen. Disken tror jag passar väldigt bra till dig som har lite större händer och kan få ett bättre grepp om den.

3

4

0

2

2021-02-04

4 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Får inte upp den i hastighet  |  World Tournament

Köpte World för att jag ville testa en snabbare driver och jag har hört att World är mer understabil än vad siffrorna på disken visar. Eftersom jag inte får upp World i den hastighet och spin som krävs så känner jag att jag inte riktigt gör disken rättvisa men när jag har spelat långa hål där man kastar neråt så flyger den här gåsen underbart och jag har lyckats få iväg den till närmare 115 meter vilket är mycket mer än jag kan med någon annan disk.

14

4

0

2

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Flyger långt och rakt  |  Sampo VIP

Kastar jag Sampo platt så går den väldigt rakt och fint med en hint av turn, dock så liten att den för mig knappt märks. Tycker siffrorna på min disk som jag fick: 10 5 0 2 stämmer bättre men tycker inte att den har speciellt mycket fade alls. Har du börjat kasta lite snabbare så är det här ett bra kliv upp från kanske en speed 7 disk då den är väldigt kontrollerbar.

10

5

0

1

2021-02-04

4 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Djup putter  |  Dagger Zero Hard Blank

Köpte min för att jag ville testa en putter med mycket glide men för min del är det svårt att greppa tag om den eftersom mina händer och fingrar är väldigt smala. Den flyger väldigt rakt och fint för mig när jag får på ett bra kast vilket pga djupet är svårt för mig. Att putta med den känns bra och med Zero plasten får man ett bra grepp.

2

5

0

1

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Väldigt mycket glid  |  Warship Tournament Blank

Ville ha en midrange som jag skulle kunna lita på att inte gå för mycket åt varken höger eller vänster och det var precis vad jag fick med Warship. Trodde först att den skulle vara väldigt överstabil men det hade jag fel om, den går extremt rakt för mig och har en minimal fade i slutet och det är en av mina favorit diskar på hål på ca 60-70 meter.

5

6

0

1

2021-02-04

4 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Kräver kraft!  |  Queen Tournament

För mig så flyger inte Queen särskilt långt på grund av min svaga hastighet. Kan inte ens få disken att åka till höger det minsta trots dess -2 turn. Kan du inte kasta upp emot 120-130 meter så tror jag inte du ska satsa på den här disken.

14

5

-2

2

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Favorit disken  |  Stag Tournament

Min absoluta favorit disk i min väska! Stag åker dit jag vill! Lägger jag lite hyzer på den flippar den upp till platt och glider för evigt. Lägg på lite anhyzer och den går höger men kommer alltid tillbaka i slutet. Alla borde ha en Stag i sin bag!

8

6

-1

2

2021-02-04

5 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Älska Tursas!  |  Tursas VIP

Tursas är en disk man kan använda till i princip allt på banan. Forehand flip approach, hyzerflips, långa rollers eller lägga den på anhyzer linje och bara se den glida åt höger utan att komma tillbaka. En av de bästa nybörjar diskarna man an sela med.

5

5

-2

1

2021-02-04

4 of 5. Viktor, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Djup putter  |  Judge Prime Marvel Iron Man

En djup putter med hård greppig plast som är platt på toppen vilket underlättar om man han korta fingrar eller små händer.

2

4

0

1

2021-02-03

5 of 5. Fredrik Svensson, Vega (Play-for-fun, 100-135m)

Stål  |  K1 Stål

I have had Firebirds, Felons, FD3s and when I picked up the Stål I thought that it was the best feeling disc in the hand I ever felt. Crazy comfy and feels somehow deeper then the Lots even tough they are both at 11mm. The flight is good, not a meathook but plenty of fight.

9

4.5

0

3

2021-02-02

1 of 5. SimonL, Varberg (Play-for-fun, 100-135m)

Brutalt fel flightnumbers  |  Meteorite C-Class

Flightnumbersen är inte i närheten korrekta.. Köpte en som ja skulle ha som understabil roller men den flög ungefär som min Grym/GrymX med snudd på noll tendens till att flippa. Besviken..

11

5

0

2

2021-02-02

4 of 5. Fredrik Svensson, Vega (Play-for-fun, 100-135m)

En bra disc för sidearm.  |  MD3 C-Line

Min sidearm är inte den allra starkaste men MD3 i C-line gör det verkligen enkelt att lära sig hitta formen för sidearm. Enkel att flippa och går även att flexa.

5

4

0

2

2021-02-02

5 of 5. Thomas P, Norrköping (Play-for-fun, 100-135m)

Musket  |  Musket Opto

Favoriten i min väska. Håller linjen hur jag än lägger den. Kanon både för fore o backhand. Flyger nästintill lika långt som mina 13 speed discar

10

5

-0.5

2

2021-02-01

5 of 5. Reine Jonsson, Angered (Competing Locally, 100-135m)

Commander Backpack  |  Commander Backpack

Commander är en av mina absoluta favorit-ryggsäckar. Jag har provat mer än 20st och den här är unik med hur enkelt det är att få in och ut discar ur huvudfacket. I stort sett alla andra väskor har ett fack ovanför huvudfacket som gör det knöligt att få in och ut discar. Här har väskan offrat det facket för att föra det supersmidigt och det är 100% värt det! Det finns fortfarande förvaringsfack på sidan så förvaringen är inte sämre än på en Grip BX tex. Putterfacket är inte det största på marknaden, men det funkar smidigt och är inte lika viktigt när huvudfacket är så bra som på den här väskan. För mig sitter väskan superbekvämt på ryggen och axelbanden är stoppade men lite stela på ett väldigt praktiskt sätt. Det gör det väldigt enkelt att ta av och på väskan och de är tillräckligt långa. Väskan står otroligt stadigt på marken (bäst av alla de jag testat!). Bra vattenflaskhållare och bra clip för att smidigt kunna ta ur eller sätta fast ett paraply på sidan. Det finns ett bra regnskydd att köpa till. Jag får plats med fler discar än jag behöver, men skönt att ha något att växa med. Väskan är lätt med tanke på storleken. Har haft flera Commanders genom åren och de har hållit bra i materialet. En av de mest speciella väskorna på marknaden och man inte låta bli att älska den :D

2021-01-29

5 of 5. Billy, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

Rakt flygande, grymt grepp. Bra för nybörjare och  |  Champion Leopard3

Min go-to fd för väldigt många hål, flyger rakt och har för mig ett perfekt grepp i och med kort rim som gör det lättare att greppa om man har mindre händer. går att släppa med hyzer och den kommer hålla vinkeln, släpper du rakt har den en mjuk turn (ny) och mer turn ju mer inspelad den är. Älskar den!

7

5

-2

1

2021-01-29

5 of 5. bulltofta, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

Rakt flygande, grymt grepp. Bra för nybörjare och  |  Champion Leopard3

Min go-to fd för väldigt många hål, flyger rakt och har för mig ett perfekt grepp i och med kort rim som gör det lättare att greppa om man har mindre händer. går att släppa med hyzer och den kommer hålla vinkeln, släpper du rakt har den en mjuk turn (ny) och mer turn ju mer inspelad den är. Älskar den!

7

5

-2

1

2021-01-25

5 of 5. Christoffer Jörnmo, Härslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Ranger H2O Backpack  |  Ranger H2O Backpack

Köpte denna väskan för några månader sen. och jag är absolut inte missnöjd. den uppfyller alla mina krav på en bra väska. 1. gott om plats för discar 2. kan ha med sig mycket vatten 3. bra plats för extra jacka, mobil, nycklar, mm 4. står bra på marken tack vare den hårda plast boxen i botten 5. allting väldigt lätt tillgängligt [även med regnskydd på] måste jag säga något negativt är det vikten när den är fullpackad med discar och vatten. men vilken väska hade inte vart tung då

2021-01-25

5 of 5. Grailfox, Wien (Play-for-fun, Up to 100m)

Dead straight and improved my form  |  DX Roc3

I orderer the Roc3 because I saw it being bagged by several Pros I watch online. At first I was a bit doubtful because the disc is marked as "A" (advanced) but then when I got it and went for my first throwing practice with it I was blown away. The disc went dead straight with a little bit of left fade (RHBH) with good spin. With the disc I could properly work on my form (got it with a weight of 180g) and right now shoot it for nearly everything from tee-shots to approaches. The DX plastic is fine and gives a nice grip. Also for my not-so-big hands the disc allows for a still comfortable grip. All in all a very helpful disc (and I alread ordered 2 more because I don't need any other mid in my bag anymore). Interesting fact is that it seems it changes it's flight properties to become even straighter once it's beat in a bit.

5

4

0

1.5

2021-01-23

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Workhorse!  |  Sword VIP Moonshine

VIP moonshine är min to go driver. Är lite överstabilt än vanlig VIP. Flyger väldigt fint och långt!

12

5

0

2

2021-01-19

5 of 5. Mathiass, Götene (Play-for-fun, Up to 100m)

Z Thrasher  |  Z Thrasher

Ojoj säger jag bara, har äntligen hittat min disc, har spelat i ett halvår nu och denna disc kunde inte vara en bättre DD att börja med, fösta prov kastet blev lite över 100m, vilket jag har svårare att komma till med andra DD jag har, sen är den understabil så det hjälper extremt mycket för mig och att den bara fortsätter och glidert, men passar nybörjare som vill börja testa en DD. Rekomenderar stakt.

12

6

-3

2

2021-01-13

5 of 5. Alexander Ek, Sweden (Play-for-fun, Up to 100m)  Disc Player

Paratrooper  |  Dynamic Discs Paratrooper

+Snygg design +Rymlig +Stabil +Skön att bära på - Lite bökigt att sätta ihop

2021-01-12

2 of 5. Tompa, Eskilstuna (Play-for-fun, Up to 100m)  Element Discs

Fd c-line  |  FD C-Line

För mig är denna disk extremt överstabil. Faden kommer väldigt fort och då är jag endå van o kasta drivers med 8-10 speed och får dom att gå rakt. Vet inte om det är mitt exemplar som är annorlunda.

2021-01-08

2 of 5. Kenny, Gagnef (Play-for-fun, Up to 100m)

Inte värt  |  Surprise Box Mini

Att den har kostat 695kr, ett värde till minst 700kr utlovas och att den kostade 599kr när jag handlade gav mig mer förhoppningar. 4 av discarna var det inga fel på, men värdet på dessa var 606kr enligt hemsidan, den femte discen är helt omärkt, "made in China" står det bara, så den känns mest som utfyllnad. Detta drar ner mitt betyg på en annars rolig idé. (kanske är det okunskap från min sida, men den känns som en 5kronors disc.)

2021-01-05

5 of 5. Hugo Mellgren, vårgårda (Play-for-fun, Up to 100m)

Reko K3  |  K3 Reko

En väldigt bra disc för både nybörjare och proffs, väldigt skön att putta med och bra "throwing putter" där den är väldigt stabil och glider bra, rekomenderad disc -till alla!

3

3

0

1

2021-01-03

2 of 5. Jonas Parkås, Trollhättan (Play-for-fun, 100-135m)

Bolt opto  |  Bolt Opto

En av de flippigaste discarna som jag har kastat. Kastar främst forehand och med väldigt mycket hyzer och max 70% kraft har jag lyckats få den att flippa upp så den går att kasta. Men lite för mycket kraft eller lite motvind så flippar den över till att börja rulla inom 20 meter. Vänner som kastar backhand och tycker den är trevligt understabil men alldeles för understabil för mig

13

6

-3

1

2021-01-01

5 of 5. Lena B, Linköping (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra för polyester  |  iDye Poly

Funkar fint att färga polyesterkläder med också! Till och med dragkedjan av blev vackert blå.

2020-12-29

4 of 5. Andre, Eslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Rak och enkel  |  Escape Lucid

Bra disc för nybörjaren eller den som inte kastar allt för långt. Jag använder den som "sidearm" och då går den relativt rakt (50-70 m). Sträcker mig efter denna då jag behöver ett rakt och pålitligt transportkast.

2020-12-29

5 of 5. Andre, Eslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil D-driver  |  Champion Sidewinder

Har en 175 g och denna använder jag när jag behöver lite mer längd. För mig är detta en relativt lättkastad disc, men den kräver lite "power" bakom för att få en fin S-kurva samt inte "sticka iväg". Används ofta för sidearm-kast runt 70-100 meter. Min allra första D-driver och den hänger med ännu.

2020-12-29

5 of 5. Sebastian Welén, Falun (Play-for-fun, 100-135m)

Nya favorit midrange  |  Justice Lucid

En väldigt stark disc som är rolig att bemästra. Tillslut blev den min go to midrange

5

1

0.5

4

2020-12-29

5 of 5. Andre, Eslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Pålitlig  |  Convict Lucid Paige Pierce

Perfekt för sidearm-kast med en högersväng på slutet. Jag kastar den runt 75 meter och precisionen är alltid hög. Ligger extremt skönt i handen och är en av mina absoluta favoriter som nybörjare.

2020-12-29

4 of 5. Niklas, Sundsvall (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt  |  Z Heat

Passar mig perfekt när jag behöver gå kraftigt höger och en lätt fade till vänster vid finish

9

7

-4

1

2020-12-29

4 of 5. Andre, Eslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Ny favorit  |  Felon Lucid

Bra disc om man som nybörjare "kommit upp sig" lite. Skön lucidplast som går ganska rakt och man kan styra den bra med hyzer/anhyzer. Bra längd i sig, men rekommenderas inte för den totala nybörjaren.

2020-12-28

5 of 5. Adam El Azab, Upplands Väsby (Play-for-fun, 100-135m)

Rakaste flygaren nånsin  |  ESP Hades Paul McBeth

Spelar ingen roll om jag är på öppet fält eller i tät skog - den här discen flyger rakt! Älskar greppet - speciellt när man vill köra en roller! Läggs den på anhyzer i mindre fart så kommer den fadea härligt i slutet :) (ja jag blir taggad varje gång jag tänker min fina hades^^)

2020-12-27

4 of 5. Elliot, Bålsta (Play-for-fun, 100-135m)

Fortress  |  Fortress Tournament

Riktigt bra disc för att gå en ganska stor fade och lång distans, denna disc känns dock lite mer som en 0,5 turen än en 0 men bra disc

10

4

0

3

2020-12-23

5 of 5. Elliot, Bålsta (Play-for-fun, 100-135m)

Skön putter  |  K3 Reko

Rekon funkar riktigt bra som putter för nybörjare som profs, släpper man rekon i en rak vinkel flyger den rakt nästan utan en fade på slutet.

2020-12-22

5 of 5. Rasmus Hansson, Kolbäck (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra väska!  |  Prodigy Backpack 2 V3

Jag köpte denna då jag tröttnde på min gamla, enklare väska som jag bara fick ont i ländryggen av pga att discarna låg och tryckte. Jag får ledigt plats med 20 discar i mainfacket utan att det blir trångt eller svårt att välja bland discarna. Den är bra fodrad i ryggen så även om jag har två fulla vattenflaskor och väskan fylld med discar sitter den skönt på ryggen. Putterfacket på toppen får jag plats med de putters jag behöver utan problem (Zone, Luna och en Berg) och det är aldrig svårt att dra fram dem. I det stora hela är detta en stabil, bekväm och rymlig väska jag varmt rekommenderar!

2020-12-21

4 of 5. A, Eslöv (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra sidearm  |  Felon Lucid

Skön disc som ligger bra i handen. Använder den nästa uteslutande till sidearm , vilket blir väldigt bra.

2020-12-21

5 of 5. J-LO, Slagelse (Competing Locally, over 135m)

Great bag - Get one!  |  Prodigy Backpack 1 V3

This is a 5 star rating because this bag is amazing! However, there are a few small things that pull down a bit - so it maybe i 4.5 starts would have been perfect. All in all, a super nice bag, which has many nice features and pockets. I have room for 25 disks no problem, including 5 putters. The 2 side compartments with magnetic closure are well thought out, perfect for keys and mobile phone. At the top is a large compartment with space for 3-4 putters or an extra sweater and at the front is another compartment with space for scorecards, mini and a small towel. The underside is made of a water-repellent material and there are braces so that the bag is stable on the ground. The straps are of good soft quality. I really like this bag in every way, but 2 things were a little annoying and reduced 5 to a 4 star rating. You have to assemble the bag yourself. There are 5 plastic stiffeners included, to make the bag more stable. These stiffeners can be difficult to get placed correctly and it gives a lot of frustration to get them placed correctly. The fact that the bags are not assembled from the start is of course to save space when they are shipped, but it is annoying anyway. The bottle holders on the side of the bag are just a little small for the large 1000ml bottles, so you have to struggle a bit to get them in and out. But I wonder if they will get better with use. All in all: buy this bag if you are looking for a quality bag with room for it all. One you have assembled it, it is perfect!

2020-12-19

2 of 5. Tired Kangaroo, Melbourne (Competing Locally, 100-135m)

Too expensive  |  Kasta Set (3 disc)

While the plastics are superb, you have no choice of colors or weights. Compared to selecting one of each disc at the desired weights and colors, this starter set offers a saving of only 0.70 cents.

2020-12-16

5 of 5. Patrick Varberg, Forshaga (Competing Locally, 100-135m)

Corvette min nya favorit  |  Star Corvette

Fick prova denna av en kompis först som övertygade mig att speed 14 inte alltid kräver den största armen. Wow säger jag bara, tryck på denna å den flyger Låååångt å rakt med en bra fade på slutet

14

6

-1

2

2020-12-15

2 of 5. Fredrik L, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Good bag with a lot of solutions and storing, unfo  |  GRIP EQ AX4

Used my bag for around 1 year and I was very satisfied, until it's starting to come apart. In three different places the bag is starting to break, both sides that holds up the structure is starting to deform, the bag is easily falling over on the ground beacuse of the smallest uneven surface. The textile is also starting to break in two different places in the bottom.

2020-12-12

5 of 5. Manuel Ek, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

S-line hela dagen lång  |  K1 Falk

Den disc jag tycker är absolut roligast att kasta! Med full kraft går den i härliga s-kurvor och den går långt! Den passar mina mediumstora händer perfekt och jag gillar den som komplement till min Lots.

9

6

-2

1

2020-12-12

5 of 5. Manuel Ek, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

Superb fairwaydriver  |  K1 Lots

Från start var detta en av mina absoluta favoritdiskar. Jämfört med Falk så tycker jag siffrorna stämmer, helt klart mer stabil och med kraftigare fall på slutet. Jag kan kasta dem båda ungefär lika långt men använder Lots mer då jag behöver ett mer tydligt slut på färden. Med min nybörjararm gillar jag denna bättre och kan kasta mer pricksäkert än med Grym.

9

5

-1

2

2020-12-12

5 of 5. Manuel Ek, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

Multitool  |  K3 Kaxe Z

Denna tog lite tid innan jag kunde börja uppskatta den så för den absoluta nybörjaren eller för den som inte kastar så långt/hårt kan den nog upplevas som lite väl stabil. Med lite träning har jag dock lärt mig kasta Kaxe z både långt och rakt med kraftig fall på slutet. Jag gillar att kasta den hårt och att se den försvinna spikrakt utan turn för att sedan skära ner ordentligt på slutet. Jag upplever K3-plasten som mer stabil än min Kaxe Z i K1.

6

5

0

2

2020-12-12

5 of 5. Manuel Ek, Malmö (Play-for-fun, 100-135m)

Massor av glid  |  K1 Svea

Rakt och med massor av glid. Ja det är kort och gott vad du får med Svea i handen. Den gör det med bravur men känns samtidigt lite väl balanserad, kanske tråkig. Å andra sidan behöver alla en disc i väskan som går att kasta utan att använda full kraft men ändå få discen att gå långt.

5

6

-1

0

2020-12-07

4 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Överstabil meathook  |  Felon Lucid-X Glimmer Eric Oakley 2020 V.3

Denna discen är 1 superbekväm för forhand-kast då den har en mycket platt profil, samt den kommer alltid komma tillbaka med en stark fade. Så vill man ha en disc som håller i hård vind är denna kanonbra för det.

9

3

0

4

2020-12-07

5 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Superb disc som är överstabil, men flyger rakt för  |  XXX Opto

Denna disc blev en mycket positiv överraskning, denna flyg spikrakt men med en pålitlig fade i slutet, skön som speed 7 så den kräver inte monsterkraft samt, då den har lite mindre glid i sig så har den även mindre "lift", vilket medför att det fungerar underbart i skogen. En ny favorit i min bag

7

3

0

4

2020-12-07

3 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Som ett överstabilt kompliment till mina Raptor sa  |  Star Destroyer Ricky Wysocki (Signature)

Som jag förstår det borde denna discen vara mer överstabil än Raptor/Sockibot destroyers, men det vart inte fallet med den discen som jag fick här, först var det mer en poptop, den har mindre stabilitet än min Sockibot destroyer samt beställde en 175G fick en 173,5G ? vet inte varför. Men från en som verkligen gillar destroyers vart inte denna vad jag förväntade mig. Tyvärr verkar destroyers skilja sig en del från disc till disc.

12

5

-1

3

2020-12-07

5 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

ett mer stabilt kompliment till Kaxe Z  |  K1 Kaxe

Som en som gillar och använder mycket kaxe z så är detta ett perfekt kompliment till den discen, trodde jag skulle störas av den något bredare/djupare Rimm:en. Men icke, superskön för backhand, men riktigt vass disc för forhand där kaxe z kan vara lite för fladdrig.

6

4

0

3

2020-12-07

4 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

4, men kan bli 5 i framtiden  |  Z FLX Crystal Zone Brodie Smith

Ok, jag älskar denna discen, fantastisk pålitlig, skön flight, grepp och pålitlig och tar knappt skada för den är så mjuk. Jag tror jag behöver en version i Z plasten då denna med flx är skön för mindre hårda kast, men när man skall trycka på tycker jag den kan vara lite svår att hantera. Fungerar utmärkt som putter på lite längre avstånd då den har en så pålitlig fade.

4

3

0

3

2020-12-07

5 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Perfekta presenten  |  K3 Berg Blank

Köpte en och gav bort, bara för att bevisa vilken kanon approachdisc detta är. Beviset på det är att personen som fick den nu använder den på 90+% av alla hål.

1

1

0

2

2020-12-07

3 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Nja, lite besviken  |  Active Premium Mentor

Discen har en naturlig turn i sig, men discen har lite problem att komma tillbaka i sin flight. Jag upplever att den oftast slutar till höger om när man kastar den med lite tryck. Med lite mindre tryck kan man dock få den att gå rakt under en ganska lång sträcka.

11

4

-2

1

2020-12-07

5 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Competing Locally, 100-135m)

Flip up fairway  |  K1 Falk

Som vanligt är det superkvalitet på plasten (k1) och känslan i discen. Den har riktigt bra glid och den glider då sakta till höger vid ett mindre hyzer-flip kast. Magisk i skogen.

9

6

-2

1

2020-12-04

4 of 5. Jonas, Kalmar (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil med minimal fade  |  K1 Berg

Aldrig haft en disc jag känner mig bekväm att kasta forehand med, tills jag köpte en Berg. Forehandgreppet är riktigt bekvämt och discen är fruktansvärt stabil för att ha i princip ingen fade. Från att ha kastat halvtaskiga forehand-rollers i månader är detta en disc jag får en full flight ifrån! Definitivt värd att testa.

1

2020-12-03

4 of 5. Trollski, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

SpikeHyzerDisc  |  DDX C-Line

Känns överstabil jämfört med andra discar med liknande stats. Använder den dock väldigt mycket för snabba hyzers och spike hyzers.

12

5

0.5

2

2020-12-03

5 of 5. HyzerFlip, Uppsala (Play-for-fun, Up to 100m)

Falk  |  K1 Falk

En fantastisk disc för alla, från nybörjare till proffs. Äger både en lättvikt och en tyngre variant, båda har snabbt blivit mina favoritdiscar som alltid följer med i bagen!

9

6

-2

1

2020-12-02

5 of 5. Sebastian Lundbäck, Segeltorp (Play-for-fun, over 135m)

Nybörjarvänlig  |  M5 300

Har testat ett fåtal discs hitills och står själv i nybörjarstartgropen fortfarande. Men det här är verkligen en disc som fallit mig i smaken.

2020-12-01

5 of 5. Martin Loftén, Hälleforsnäs (Play-for-fun, Up to 100m)

Favorit fairway driver  |  K1 Falk

Falk är min go-to fairway driver. Älskar känslan av k1 plasten och tycker discen är en perfekt för nybörjare.

2020-12-01

5 of 5. Martin Loftén, Hälleforsnäs (Play-for-fun, Up to 100m)

Unik  |  K1 Berg

En unik och helt underbar disc! Kul att dem vågar prova nya saker

2020-12-01

5 of 5. Olli, Rovaniemi (Competing Locally, over 135m)

Love it  |  K1 Grym X

I’m quite long throwing guy (+160m) and I can hyser flip this and it will have nice straight glide and small fade at the end. This thing gliiiiiides. Mine is almost poptop, but sold as normal.

12

6

-1

2

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Nice disc!  |  K1 Lots

Jag gillar lotsen. Den är kontrollerbar, ganska skönt grepp och går att lägga på alla vinklar. Lite olika runs får man olika stabilitet men allmänt en bra disc. Använder den oftast för relativt raka kast upp till hundra meter. Stark 4 får den!

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Skön disc!  |  K1 Reko

Allmänt skönt och bra grepp. Flyger väldigt rakt och går att lägga den på olika vinklar och den håller den ganska bra. Efter ett tag kan man få lite flip ut av de. Rekon har inte för mycket eller för lite glid utan en trevlig blandning.

3

3

-0.5

1

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Rak som satan!  |  K3 Berg

Har en insliten sådan här. Flyger oerhört rak men den flippar inte. Thumbtracken för backhanden är inte riktigt min grej men funkar riktigt bra för modified fan grip för backhand och den sitter även bra för forehand! Galet nice för inspel! Skulle dock aldrig kunna putta med den.

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Härlig disc!  |  K1 Falk

Flippar härligt. Inte alldeles för mycket men ungefär som minus 2. Ganska skönt grepp och funkar bra för längre hyzerflip kast eller rollers. Funkar bra för både backhand och forehand men föredrar den till backhand.

2020-11-29

5 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Love this disc!  |  K1 Kaxe Z

Kaxe Z är moneymaker! Kan användas som både mid och fairway driver. Nice grepp och den har en ganska rak färd. Kan även få lite flip ur den beroende på hur mycket kraft jag lägger i. Om jag har ett 90m spikrakt kast för att vinna Worlds hade jag plockat fram Kaxe Z!

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Pålitlig!  |  K1 Berg

Bergen är fantastisk i många stunder. Thumbtracken är inte min grej för backhand men för forehand sitter det som en smäck! Perfekt för vindiga inspel då den inte flippar. Den har en ganska rak linje med lite fade. Det är svårt att gå långt på ett hål. HAr kastat i några gånger med min k1 Berg från 30-50m bort! Skulle inte putta med den här dock. K1 plasten är en av de bästa plasterna där ute men inte för att putta! Då hade jag valt en k3 reko!

2020-11-29

5 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Bästa puttern!  |  K3 Reko

Vilken härlig putter. Flat top med skönt grepp i k3 plasten. Ganska rak med att putta. Moneymaker inom 15m. Den har en liten bead men det stör inte. Känner personer som hatar beads men inte rekon. Den går at lita med att putta i vind. Dock blir k3 rekos ganska flippiga att kasta. Men den är fortfarande härlig att kasta.

2020-11-29

4 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Glidig!  |  K1 Svea

Detta är en glidig och understabil historia. Skönt grepp för att vara domey. Skönare än Götens. Svean är ganska flippig men om man har kontrollen så kan man få riktigt goa turnover kast. Den funkar även bra för längre puttar! Perfekt för nybörjare men även duktiga spelare. Hade inte tagit med den här dock om det är vindigt.

2020-11-29

5 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Love this disc!  |  K3 Reko X-Out

Älskar rekon. K3 Reko X-Out är en billigare variant som definitvt är värd pengarna. X-outs får unika stamp och de är snygga och man sparar in lite pengar.

2020-11-29

5 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Älskar Kaxen.  |  K1 Kaxe

Skön disc som flyger rakt-överstabilt. När man kastat sin ett tag kan den bli lite rakare men allmänt är det en mycket nice disc. Kan kastas som både mid och fairway driver. Även en mycket kontrollerbar disc!

2020-11-29

5 of 5. Christoffer Cimbritz, Lund (Competing Locally, 100-135m)

Bra sportsack!  |  Kastaplast Sportsack

Snygg design och den ger lagom "kalk". Den håller händerna lagom torra. Den ger inte för mycket sand eller kalk men tillräckligt för att få bort svett.

2020-11-28

5 of 5. J, Linköping (Play-for-fun, 100-135m)

????????  |  K1 Grym X

Fantastisk disc, K1-plasten är otrolig. Bra komplement till stål från Kastaplast när man vill ha lite mer glid men ändå en överstabil disc.

2020-11-23

3 of 5. Martin, Linköping (Play-for-fun, 100-135m)

Okej  |  Discover Backpack

Har använt den mycket sen jag köpte den i somras. Handtaget på toppen har gått av och ena axelremmen har slitits rejält. Utöver det fungerar den bra

2020-11-19

5 of 5. Robin George Alexander Carlsson, Kungsbacka (Play-for-fun, 100-135m)

Bra roller  |  DX Leopard

Anhyzerkast med denna blev out of the box en roller för mig. Känns som det krävs väldigt lite för att få den att rolla och har aldrig misslyckats med det. Använder den ofta på Kaparebanan, hål 15 som är 96m med svag dogleg höger, sluttar nedåt och rullar lätt fram till korg från tee.

6

5

-4

1

2020-11-19

4 of 5. Robin George Alexander Carlsson, Kungsbacka (Play-for-fun, 100-135m)

Snabb och kraftig hyzer  |  Star Destroyer Ricky Wysocki (SockiBot)

Är out of the box väldigt överstabil. Mycket kraft så går den långt då den är väldigt snabb och har en tydlig fade på slutet. Absolut inget för nybörjare men har en väldigt tydlig karaktär och mycket bra i motvind.

12

5

0

3

2020-11-19

4 of 5. Robin George Alexander Carlsson, Kungsbacka (Play-for-fun, 100-135m)

Bra approach/scoober disc  |  Caltrop Opto

En av mina favoriter på korta hål då den är ganska "trög" och har den tydlig fade. Väldigt bra för scoober kast då den är ganska förutsägbar. Bra i motvind, kan wobbla lätt om man har dåligt grepp och plasten kan vara lite svår att torka när den blir blöt.

2020-11-19

5 of 5. Andreas Ö, Borlänge (Play-for-fun, Up to 100m)

Borde vara perfekt!  |  Djärven

Endast testat den virtuellt i fantasin, men tänker mig att den är perfekt att ta ut sin passiva aggression efter en runda i svenskt väder, missade utkast, missade puttar och allt som hör en vanliga runda till...

2020-11-16

4 of 5. Lars-Erik Ericson, Uppsala (Competing Locally, Up to 100m)

I flippigaste laget  |  Blizzard Champion Wraith

Kanske är det bara den jag köpte, men den känns väldigt understabil. Mina längsta kast tar sig över 100 meter så jag tänkte att denna skulle kunna funka för mig som överstabil distance driver, några steg ned från värstingarna. Men kastar jag hårt och plant så ser jag hur den flippar i luften och kan hamna låååååååångt till höger. OBS att recensionen avser en Blizzard av låg vikt. Jag har en Boss i liknande plast som fungerar precis som jag vill. Dock - med andra specifikationer skulle jag kunna ge discen ett högre betyg, men den platsen i min bag är redan tagen av en annan disk, så detta var ett felköp för mig. Satte en trea först, men höjde till en fyra för den går skönt i luften om man inte ger den för mycket fart.

9

5

-3

2

2020-11-16

5 of 5. Lars-Erik Ericson, Uppsala (Competing Locally, Up to 100m)

Alla borde ha minst en  |  K3 Berg

Fantastiskt skön. Ligger fint i handen, går rakt, tappar fart relativt snabbt och tar mark med en liten fade. Den får inte för sig saker utan går dit man kastar och stannar där den landar. Perfekt approach-disk när man inte vill komma för långt eller när man landar i en nedförsbacke och vill minska risken att rulla iväg. (Recension avser K3, har en K1 också men föredrar K3)

1

1

0

2

2020-11-08

5 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, over 135m)

Recommend first driver.  |  Champion Leopard3

A great beginners driver, this goes straight in a small head wind. I still use this disc after 2 years of playing a great go to disc when u wandnt to go straight for 70-80 meter with a 60-70%. If u power it more it will turn a little and comes back slowly. Highly recommend for every player????

7

5

2

1

2020-11-07

5 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, Up to 100m)

My favourite mid forhand disc.  |  Justice Lucid Glimmer

This disc is awsome for forhand, and goes well in the wind straight up to 80 meters. It will then it dump with a nice skip, with predictable landing???? is a must for those who like to use a forhand up to 80 meters in a head wind.

4

3

0

4

2020-11-07

4 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, Up to 100m)

Very understable as the number says.  |  K1 Svea First run

A very glidy disc with a very predictable turn in a slow speed arm. A great beginners disc for every one and for those who does not have a forhand.

5

6

-2

0

2020-11-07

3 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, over 135m)

Gets flippy very fast.  |  K3 Kaxe

This plastic gets beat in very fast and flippy. It's a good and fast disc for its mold, it is like a warship but in a different mold. Maybe a champion like plastic this disc would go in my bag easy.

6

4

0

2

2020-11-01

5 of 5. Jonatan Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Skön mid  |  Z Sol Paige Pierce

Väldigt understabil. Behöver lägga mycket hyzer på så flippar den över och fortsätter höger beroende på hur mycket kraft jag lägger på för att sedan med minimal fade plana ut. Kastar jag ut den plant tycker jag den går i backen för tidigt. Men gillar den skarpt och är användbar i många olika sitiationer

4

5

-3

0

2020-10-31

5 of 5. Jonatan Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Mycket  |  Convict DyeMax SpaceKittyDreams

En av favoriterna i bagen både för bh och fh. Statsen är väldigt accurate, en gnutta understabil i början av flykten så den går att flippa upp rakt för att sedan få en fin, lång fade åt vänster. Och katt trycket kunde ju inte passa bättre för en crazy cat owner ^^

9

4

0

3

2020-10-31

5 of 5. Jonatan Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Magi  |  Harp VIP-X Glimmer

Fantastiskt inspelsputt bh som fh. Stabil med mycket fin fade. Slitstark plast som är skön för just kast putters. Rekomenderar starkt för den som vill ha en pålitligt överstabil putter för inspel!

4

3

0

3

2020-10-31

5 of 5. Jonatan Leander, Farsta (Play-for-fun, 100-135m)

Fina s kurvor  |  Star Valkyrie

En disc som lätt ger en långa fina s-kurvor. Senaste köpet av molden en lätt 163g, så förväntade en understabil flykt men blev förvånad när den knappt turna alls. Hört från andra att deras köpta på senaste också betet sig lika stabilt. Så kommer krävas en del trädträffar innan den lever upp till statsen. Men riktigt skön ändå!

9

4

0

2

2020-10-30

4 of 5. Nybörjare, Västervik (Play-for-fun, 100-135m)

Vattentäta med bra grepp  |  T-Link Disc Golf Shoe

Efter att ha gått omkring i blött gräs med löparskor som suger in fukt som tvättsvampar så var detta väldigt skönt. Den stora skillnaden mot "vanliga" idrottsskor är att de är vattentäta och att de har ett otroligt grepp vilket är tacksamt när man klättrar på de branta klipporna på min hemmabana. Jag använde impregnerings-spray innan jag använde dem första gången, för säkerhets skull och har varit helt torr om fötterna sedan dess. Det negativa jag kan säga är att de är ganska stela och att sulan inte känns dämpad alls vilket kan göra att man får ont i fotsulorna efter en runda i hård terräng. Dessutom är de låga så det finns en risk att vatten letar sig in uppifrån kanten. Överlag är de otroligt prisvärda med tanke på vad GoreTex-skor brukar kosta i butikerna! Rekommenderas för de som vill ha bättre skor för discgolf, men inte har obegränsat med pengar att lägga ut.

2020-10-30

2 of 5. Patrik, Stenungsund (Competing Locally, 100-135m)

Discförvaring i förrådet?  |  Prodigy Back Pack 4

Hann använda väskan i två veckor innan tyget på ena axelremmen började spreta upp sig. Skickade foto till Discsport och fick tillbaka pengarna. Fortsatte använda väskan och efter ett par månader sprack det upp ovanför huvudfacket också. Avdelaren som följer med blir fort mjuk och håller inte väskan upprätt särskilt länge heller. Hade gett den en stjärna, men priset gav den en stjärna till. Lägg hellre några kronor till och få en väska som håller.

2020-10-24

5 of 5. Richard Forsell, Örebro (Play-for-fun, Up to 100m)

Pålitlig disc  |  Pioneer Opto

Ansedd svår disc att kontrollera med backhand för min del. Med forehand däremot vet jag alltid vart jag kommer, har blivit en av mina mest pålitliga discar som jag kan hantera och förutse flygbanan med. Hjälper mig alltid ur svåra situationer.

9

3

0

4

2020-10-23

5 of 5. Robin Hultman, Köping (Play-for-fun, 100-135m)

Toksnabb  |  Neutron Excite

Otroligt snabb disc som för mig gick spikrakt trots blåst.

14

6

-2

2

2020-10-23

5 of 5. Robin Hultman, Köping (Play-for-fun, 100-135m)

Spikrakt  |  Compass Recycled

Fantastiskt bekväm att kasta och tar sig raka vägen till korgen om du låter den. Min hittills mest använda disc.

5

5

0

1

2020-10-22

5 of 5. Linus90, Oskarshamn (Play-for-fun, 100-135m)

Bag  |  Grip EQ BX Discraft Back Pack

Riktigt skön å lagom stor bag som rymmer de du behöver ????

2020-10-20

3 of 5. Adam Sandqvist, Uppsala (Play-for-fun, 100-135m)

Duger  |  Nucleus Tournament Bag

Haft denna i ca 3år. Rymmer många discar och på så vis prisvärd. Men fyller man den med discar får man snabbt ont i ryggen av belastningen. Får plats med småsaker i sidofacken en lagom stor handduk med. Dryckes hållarna är för låga och tappar ofta flaskor, speciellt ifall en sidoficka inte är helt stängd. Prisvärd men jag har länge längtat efter en ryggsäck för att slippa ont i svanken.

2020-10-20

3 of 5. David Palmqvist, Järfälla (Play-for-fun, 100-135m)

Glow?  |  EXO Lumen Link Hard (Halloween 2020 Medusa Stamp)

Inte kastat mina ännu, men att kalla dem en glow disc... de var absolut inte mina i alla fall.

2020-10-20

5 of 5. Florian, Weesen (Competing National, 100-135m)

One of a kind  |  Fuse Opto-X JohnE McCray V.1 2020

Absolute beauty of a disc. Use it for placement shots up to 80-90m in calm situations. Able to maintain a straight flight path until the end of the line. Mandatory in the bag for me.

5

6

-1

0

2020-10-19

5 of 5. Blixtgordon, Borlänge (Competing Locally, 100-135m)

GRYM  |  K1 Grym

Favorit discen! Släpp den flat och man får en underbar S-kurva. Underbar disc

13

5

-1

2

2020-10-16

5 of 5. JC, Eslöv (Play-for-fun, 100-135m)

Striker  |  Striker Opto

En disc som ofta åker upp från min väska. får till bra kast med härlig fade i slutet. En klar favorit

8

5

0

2

2020-10-16

5 of 5. JC, Eslöv (Play-for-fun, 100-135m)

pa2  |  PA2 400

Min favorit både vid längre & kortare putt, landar oftast precis var de är tänkt ;)

3

3

0

1

2020-10-16

5 of 5. JC, Eslöv (Play-for-fun, 100-135m)

Kaxe  |  K1 Kaxe

En bra disc som går rakt & fint i början av flygbanan men med en bra fade i slutet.

6

4

0

3

2020-10-16

4 of 5. JC, Eslöv (Play-for-fun, 100-135m)

Perfekt Mid  |  K1 Kaxe Z

En bra midrange som ger en lagom fade när man ska runt diverse hinder, Bra glid med :)

6

5

0

2

2020-10-15

5 of 5. Leffe, Vetlanda (Competing Locally, Up to 100m)

Northman Tournament  |  Northman Tournament

En disc som kräver lite mer kraft och fart för att gå rakt om man jämför Hatchet som är mer nybörjare vänlig med den har så kommer du kasta längre så jag rekommenderar den till dig som vill komma längre

10

5

-1

2

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Mångsidig!  |  Fuse Opto

Fantastisk disc som kräver att du har ett hum om vad du gör. Blir lätt en roller när du är ny. När du har lärt dig kasta hyffsat så går den spikrakt från en lätt hyzer release och när du har mer kraft får du en fantastisk sen turn höger i stället för vänster fade. Håller även långa hyzer svängar. Forehand inspel och annies funkar lika bra. Underbar disc.

5

6

-1

0

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Trevlig putter som går långt!  |  Mercy Zero Medium

En favorit utan bead som har mycket glid. Både i cirkeln och från tee. 1 disc rundor så väljer jag denna disc majoriteten av gångerna. Kastar mycket hellre denna än Opto versionen som jag sålde till en vän. När den blir bucklig och våfflad är det bara att koka den i vatten så blir den platt och go' igen.

2

4

0

1

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Otrolig kastputter!  |  PA2 300

Om jag ska maxa kraften med en putter väljer jag denna. Väldigt svårt att få den att turna, den går spikrakt med lite fade på slutet (beroende på höjd). Personligen vill jag ha mer glid om jag ska putta med en disc men att kasta med den är fantastiskt trevligt.

3

3

0

1

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Spikrak och pålitlig  |  M2 400

Tål mycket kraft och flyger rakt med lite fade på slutet. Inte så spännande disc i sig men den gör det den ska och kommer inte lämna min bag på länge. Workhorse.

5

5

0

2

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Lite mer fade än 400  |  M2 400G

Tål mycket kraft och flyger rakt med lite fade på slutet. Inte så spännande disc i sig men den gör det den ska och kommer inte lämna min bag på länge. Workhorse. 400G har ett minimalt snäpp mer fade än 400. (Baserat på 2 discar så ta det med en nypa salt)

5

5

0

2

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Kanske världens bästa mid?  |  Z Buzzz

Svårt att säga något som inte redan sagts om denna hyllade disc. Håller linjen till marken. Spikrat, långa hyzers och anhyzers. Alla bör testa en Buzzz oavsett vilket märke dom fanboy'ar över. Personligen inte ett superfan av Z då jag föredrar mer grepp. Men flyger fint gör den i alla fall.

5

5

-1

1

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Håller linjen  |  MD C-Line

Bra disc från att du är ny till att du är en av det bästa i världen (Lizotte, Klein). Håller linjen du lägger på den. Är lite känsligare än en Z Buzzz. Gillar greppet på MD lite mer, kanten undertill är lite rundare, påminner om en Luna på så vis.

4

5

0

0

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Hyzer flips och turnover  |  K1 Falk

Riktigt bra och flippig disc. Går att få den att flippa och gå rakt eller få en late turn beroende på hur mycket kraft man lägger. Håller rätt höga annies långt innan han börjar fundera på att komma tillbaka. Greppet är otroligt bra och K1 är en av de bästa plasterna i världen (min åsikt). Riktigt bra forehand flip disc när man har lite mer ren spin i vristen.

9

6

-2

1

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Majestätisk go-to!  |  Z Undertaker

Påminner lite om en snabbare Buzzz. Har två Z Undertakers i min bag, en väldigt platt och en med lite mer dome (Samma vikt och liknande slitning). Den platta flyger enligt siffrorna rätt bra och den med lite mer dome har snäppet mer turn (-1.5). En riktigt trevlig standard driver.

9

5

-1

2

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Ultimat  |  K3 Berg

En favorit för inspel med forehand. Håller linjen och landar oftast mjukt på marken vid korgen. Tål otroligt mycket kraft, discen går bara rakt.

1

1

0

1

2020-10-14

5 of 5. Mattis Jarnehag, Norrköping (Competing Locally, 100-135m)

Underskatta inte bubbel!  |  D3 AIR

Väldigt trevlig hyzerflip to turnover disc. Går långt som attan. Kastas givetvis inte i motvind, men i vindstilla eller lite medvind så är det magi som sker.

13

6

-2.5

2

2020-10-14

5 of 5. Martin Loftén, Hälleforsnäs (Play-for-fun, Up to 100m)

Helt prefekt  |  Discmania Lite PRO Basket

Kunde inte vara mer nöjd för det priset att ha hemma och träna med!

2020-10-12

3 of 5. Hampus Sandström, KARLSTAD (Play-for-fun, Up to 100m)

Min första putter  |  DX Aviar Putter

Som för många andra blev Aviar min första putter när jag började spela och den fungerade jättebra just då – men inte mycket längre. Efter ett tag märkte jag hur "hal" den är på undersidan vilket gjorde det svårt för mig att få en bra grepp om discen. Och efter att ha bekantat mig med mer greppvänliga discar (så som Reko, eller discar i Jawbreaker-plasten) valde jag att lämna Aviar. Nu tjänstgör den som utlåningsdisc till vänner som spelar för första gången.

2020-10-11

5 of 5. Joel, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Ny favoritdisk  |  K1 Kaxe Z

Det här är min nya 1-disk-round-disk, flyger precis dit jag vill, ligger bra i handen och känns helt rätt för en persons som mig som varken har kraft eller teknik att kasta high-speed.

2020-10-10

5 of 5. morfa, Johanneshov (Play-for-fun, 100-135m)

Vattendelaren  |  K1 Rask

Den dubbla rimmen gör greppet annorlunda vilket inte kommer tilltala alla. Själv gillar jag den skarpt både för backhand och forehand. Eftersom discen är så grund/platt tycker jag att den extra rimmen behövs för att säkerställa ett fast grepp vid högt kasttryck. Jag har en form som kräver låga/hårda kast för att nå maxdistans. Höjd för mig brukar tyvärr betyda mer eller mindre nose-up (= discen bromsar hela vägen). Som längst på plan mark kommer jag just nu med en ganska inspelad Rask, släppt med på en vinkel mellan plant och 10 grader anhyzer (beroende på vind) och med en maxhöjd på 4-5m. Discen landar med hög fart vid 105 - 120 m och beroende på underlag) skippar/rullar den ytterligare 5-25m. Under perfekta förhållanden kan mina poptop-grym, mina bästa grym X eller Ballista Pro flyga längre (med högre kast), men det kräver mer precision i släppet och då är farten i regel förbrukad vid landningen vilket gör att de oftast ändå slutar kortare. Visst önskar jag att jag hade förmågan att kasta långt med höjd och kontroll som Garrett Gurthie! Men tills dess (läs: kommer aldrig att ske...) så är Rask en fantastisk tillgång! Det känns helt enkelt som att ett maxkast med Rask ger "gratis" distans utan att jag behöver chansa med ett kast som skulle kräva perfekt turn/fade med något annat. Visst kan den kallas överstabil men jag tycker verkligen inte att den är så extrem som den utges för att vara! Jag har en Destroyer och en Zeus, såväl som en Nuke och en Grym X som alla är MER överstabila än min workhorse Rask, trots att alla använts flitigt. Men som sagt - jag tror att Rask är bäst lämpad för oss som gärna förlitar oss på låga kast med skip för maxdistans!

14

4

0

3

2020-10-09

5 of 5. Jonathan, Bromma (Play-for-fun, Up to 100m)

Reko  |  K3 Reko

En putter helt i min smak. grund rim vilket passar mig som inte har målvakthandskar till händer. Neutral flight, spelas in snabbt. Använder för både putt och approach kast.

2020-10-08

4 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, Up to 100m)

Stable as it can be.  |  ESP Zeus Paul McBeth

A very stable disc and very hard disc one as well. Felt like it was hard to get grip on and releasing the disc. Feels better with a destroyer or a dd3. But u gotta have a arm for this disc to go far. Recommend for advanced or pro. It's good for a forhand if u got it.

12

5

0

3

2020-10-07

4 of 5. Andess, Falkenberg (Play-for-fun, 100-135m)

Billig väska  |  Innova Starter Bag

Perfekt de dagarna man vill ha med sig 8-12 discar. Jag använder denna oftare än min ryggsäck då den är smidig och lätt att ta med sig. Priset är ju fantastiskt lågt men det innebär ju att det är inte mycket mer än discar och en handduk som får plats.

2020-10-07

5 of 5. Andess, Falkenberg (Play-for-fun, 100-135m)

Rak som en spik  |  River Opto

Jag som ganska ny i sporten letade ett tag innan jag hittade en disc som gick rakt med bra glid, Rivern var vad jag sökte. Den går om man inte tar i för mycket spikrakt hela vägen med en minimal fade. Trycker man på den drar den lätt åt höger men den känns användbar för såväl nybörjare som mer rutinerade kastare.

7

7

-1

1

2020-10-06

5 of 5. Discjanne, Disciania (Play-for-fun, Up to 100m)

Underbar  |  Neutron Servo

Denna discen må vara gudarnas gåva till forehandspel

7

5

-1

2

2020-10-06

5 of 5. Leffe, Vetlanda (Competing Locally, Up to 100m)

Lucid Vandal  |  Lucid Vandal

En mycket lätt kastad disc som är lätt att kasta rakt och långt rekommenderar denna till alla som vill ha en pålitlig disc i väskan

9

5

-2

2

2020-10-05

5 of 5. Hampus Sandström, KARLSTAD (Play-for-fun, Up to 100m)

Kalasbra ryggsäck till ett lagom pris!  |  Dynamic Discs Paratrooper

Jag köpte denna som min första ryggsäck och är hur nöjd som helst! Man får kämpa lite för att bygga ihop den men det är helt klart värt mödan. Jag har fyllt huvudfacket med discar och har två putters i facket längst upp men har ändå plats för en hoodie i det stora toppfacket. Om man har en disc i facket som "viks in" blir det lite svårare att få ut discarna ur huvudfacket. Remmarna på sidorna är perfekta för att hänga ett par solglasögon, vilket jag saknat oerhört mycket i min förra väska. Sidofacken har plats för både handduk och värdesaker. Men framförallt sitter väskan extremt bekvämt på ryggen! Dragkedjorna känns som det lite billigare slaget, men det kan inte bli något annat än toppbetyg från mitt håll! =)

2020-10-05

5 of 5. Mattias, Göteborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Grymt förutsägbar  |  Champion TeeBird Ken Climo

Tog några rundor att spela in, men min go to disc för framförallt forehand runt 60-70 meter (något längre på öppna raka hål). Väldigt pålitligt rak, trivs när man trycker på och bra i vind. Ett säkrare alternativ än distance driver för en medioker spelare som mig.

7

6

0

2

2020-10-01

5 of 5. reine, göteborg (Competing Locally, 100-135m)

the draw  |  The Draw

otroligt lätt och enkel väska som är perfekt när man bara vill ha med typ 3-4 diskar i frontfacket, en mindre vattenflaska i det facket och en tröja/jacka/prylar i stora :) har inte haft några problem med att den går sönder alls, men skulle den göra det känns den enkel att laga. enkla axelremmar som trots allt sitter bra på ryggen. cool väska med sjukt bra valuta :) ett måste att ha till upper park-samlingen också :D

2020-10-01

5 of 5. Christoffer, Bålsta (Play-for-fun, Up to 100m)

Härlig putt och approach disc  |  Pure Zero Medium

Har två i zero medium plasten, en för approach kast och en för enbart putt. Passar bra i handen för längre kast, inte allt för djup, plasten ger en bra grepp även i blött väder, Går rakt även vid lägre hastigheter, går också att använda för hyzer, hyzerflip och anhyzer kast.

3

3

-1

1

2020-10-01

5 of 5. Christoffer, Bålsta (Play-for-fun, Up to 100m)

En favorit för hyzer-flip  |  Seer Tournament

Spelar mestadels i skogsbanor, får riktigt bra distans med discen vid hyzer-flip kast, går rakt och fint med en lätt turn och en lätt fade på slutet. Låter jag discen flyga neutralt behöver den dock en del utrymme för sin turn. Kastar i stort sett enbart backhand då den för mig flippar för lätt vid forehand, vill ganska snabbt bli en roller.

7

5

-2

1

2020-10-01

4 of 5. Hampus Sandström, KARLSTAD (Play-for-fun, Up to 100m)

Fantastisk plast, men inte riktigt som förväntat  |  K3 Reko

Fick precis hem mina två första svarta Reko-discar. Plasten är fantastisk i näven men tyvärr ser dom inte alls ut som de gör på bilderna på Kastaplasts webbsida. På deras egna webbsida är discarna svarta med ett guldigt tryck, men de jag har fått har ett svart tryck och plasten är extremt "fläckig". Det ser ut som stora fettfläckar eller brännmärken och eftersom det svarta trycket försvinner i den svarta discen är fläckarna det enda som syns. Det blir tyvärr en retur på dem och byte till en ny färg.

2020-10-01

5 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, Up to 100m)

A mid u gotta have.  |  Neo Origin

This disc is straight and nice in the hand, its like the buzz and the truth more or less. But somehow it feels better in the hand then they other 2. It goes straight pretty far if u give it a 70% if more it goes a little to the right. Highly recommend mid????

5

5

-1

1

2020-10-01

4 of 5. Alex Annilut Ying Yot Upamai, Borlänge (Competing Locally, Up to 100m)

More overstable then the old ones.  |  Meta Instinct Special Edition

This disc is more overstable then they other runs of the instinct. Maybe the meta plastic is more durable and it gives it a little more stability in the flight. Not sure if u want to put this disc in the bag yet.

7

5

0

2

2020-09-30

5 of 5. Ekalie, Norrtälje (Play-for-fun, 100-135m)

Helnöjd  |  Dynamic Discs Paratrooper

Bara haft väskan i ca 1½ vecka men kan inte annat än att vara nöjd. Den känns riktigt robust och jag hoppas att hållbarheten är bra på den. Prisvärd i förhållande till just hur robust den känns. Gott om utrymme för allt möjligt man vill ha med sig på rundan. Det enda som känns lite "ömtåligt" måste jag säga är dragkedjorna. Dom känns lite i det billigaste laget men har än så länge hållt (och förhoppningsvis håller dom bra också).

2020-09-29

5 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Play-for-fun, 100-135m)

Klockren  |  K1 Berg Mini

Snygg, och fasen om inte kastaplast är grymmaste märket idag :) iaf skönaste plasten

2020-09-29

4 of 5. Ricky Pettersson, Kalmar (Play-for-fun, 100-135m)

Skön, men väldigt flexig, mer än förväntat  |  K1 Soft Berg

Jag har kastat in denna och jämfört med k3 plasten. personligen är k3 bättre för mig, men Berg discen ÄR den ultimata approachdiscen. Denna discen har i k3 plasten har skapat många tap-ins för mig senaste tiden

1

1

0

2