roller

News

Restocked

Top Lists & Reviews

53 461 discs in stock right now

Campaigns

Follow us on FB/Insta for latest news about campaigns.

20 % på gula discar med kod

easter

Gäller tom 17 april eller så långt lagret räcker.


Leta påskägg på siten!

10 ägg gömda från start 14/4 kl 12:00. 10 hittade. 0 kvar att leta efter.

Det gick fort! Alla ägg slut på mindre än en timme!

Sist hittades denna raritet. En TeeRex från 2004. En annan raritet vi trodde skulle ta längre tid att hitta var denna Team-Boss.

Valentines on discsport

Alla hjärtans dag närmar sig och vilket sätt är inte bättre att fira kärlek på än genom discgolf? I år har vi därför godbitar och tips att erbjuda dig och din stora kärlek – om det är så en partner eller en present till dig själv och din största passion i livet – discgolf is the way to go!

I år erbjuder vi 20% på alla röda och rosa discar (dock ej numrerade discar). Rött och rosa är inte bara kärlekens färg -det är också en helt utmärkt färg för att lätt hitta bortkastade discar i naturen.

Erbjudandet gäller mellan 8 feb -14 feb -22.
Använd koden Valentines22 i kassan.

Valentines-set & presentguide

Och för dig som inte är riktigt säker på vad du ska köpa eller vill ha lite inspiration har vi satt ihop en present-guide och två Alla Hjärtans Dag inspirerade present-set till rabatterat pris.

Rött Alla Hjärtans Dag set
Vi har inför denna alla hjärtans dag tagit fram den ultimata presenten till den du gillar mest (din partner, din polare eller dig själv såklart). Vi har valt ut discar och tillbehör som passar alla nivåer av spelare och som tillsammans blir en riktigt fin present som många kommer att uppskatta. Självklart kommer setet till rabatterat pris så du får pengar över till choklad.

Compass Gold är en stabil midrange som kommer flyga rakt dit du vill -ett säkert kort oavsett vilken vinkel du kastar ifrån! Dessutom är den designad för att passa alla händer, stora som små. Fuse Opto är den ultimata nybörjardiscen. Den mångsidiga midrangen kan kastat upp emot 90 meter med en minimal fade i slutet.
Rött Alla Hjärtans Dag set
Värde: 541 kr

Innehåller:
-Compass Gold 179 g
-Fuse Opto 177 g
-Mini Berg
-Handduk (Svart)
-Sticker

Rosa Alla Hjärtans Dag set
Vi har inför denna alla hjärtans dag tagit fram den ultimata presenten till den du gillar mest (din partner, din polare eller dig själv såklart). Vi har valt ut discar och tillbehör som passar alla nivåer av spelare och som tillsammans blir en riktigt fin present som många kommer att uppskatta. Självklart kommer setet till rabatterat pris så du får pengar över till choklad.

Royal Grace är en distance driver med samma kontroll som en fairway driver och med en kaststräcka som en high speed driver. Detta i kombination med neutrala flygegenskaper och perfect glid gör Grace till en mångsidig distance driver för alla. Dessutom är den gjort i Premium plast som ger ett perfekt grepp.

Fuse Opto är den ultimata nybörjardiscen. Den mångsidiga midrangen kan kastat upp emot 90 meter med en minimal fade i slutet.
Rosa Alla Hjärtans Dag set
Värde: 601 kr

Det rosa set innehåller:
-Royal Grace 171 g
-Fuse Opto 174 g
-Mini Berg
-Handduk (Turkos)
-Klistermärke
Värde: 601 kr

Discar

Det kan ibland vara klurigt att hitta vilken disc man ska köpa i discgolfdjungeln, men var inte orolig! Vi är här för att hjälpa dig och har därför satt ihop en lista med discar och något som passar alla!

Sapphire Retro 109 kr
För nybörjaren – långa kast är längre inga problem!

Detta är en riktigt bra nybörjardisc eftersom den är både lätt och stabil. Sapphire Opto tillhör Latitude 64 Easy-to-Use Line vilket är discar designade för att fungera bra för nybörjare. Distance drivers kan annars vara lite läskigt för nybörjare, men långa kast är inga problem för en Sapphire Opto. Discen är lätt, snabb och stabil samt har en slimmad utformning för att vara både lätt att hålla i och att kasta. Detta är med andra ord ett måste i nybörjarväskan!

Pure X-Gold Kristin Tattar 239 kr
För finsmakaren - en riktigt vass putter

Pure är en riktig klassiker när det kommer till Putt och Approach. Dess mellandjupa rim ger ett bekvämt grepp och discen har minsta möjliga fade för att ge den ultimata putt-upplevelsen. Det spelar alltså ingen roll om du kastar rakt, höger eller vänster, du kan vara säker på att Pure kommer att hålla sin kurs. Det som gör Pure X-Gold Kristin Tattar extra vass är plasten- Gold-X är en premiumblandning av plaster som är mer hållbar och ger en styvare känsla samt har mer överstabila flygningar.

Svea K1 soft
För den trendige - En nykomling som tagit världen med storm

Det svenska märket Kastaplast har blivit kända för att skapa klassiker efter klassiker och dess senaste tillskott Svea är inget undantag. Sedan den kom ut 2020 har Svea blivit en populär midrange med sina stabila egenskaper, fantastiska glid och låga profil som ger även mindre händer ett stabilt grepp. Svea är därför en disc som lämpar sig den mer erfarne nybörjaren såväl som de gamla rävarna i spelet. Chansen är faktiskt att du eller din partner redan har en Svea i väskan, men slås inte ner av detta! Svea finns numera nämligen också i K1 soft – en mjuk plast som är extra flexibel och greppvänlig.

Smått och gott

En spelare som har allt kan vara svårt att köpa nytt till, men det finns några saker som man aldrig kan ha för mycket av!

Handduk 99 kr
Handdukar är ett måste i det svenska klimatet. Är det blött ute så blir discarna mer glatta – ett problem som snabbt kan lösas med en handduk. Discgolf handdukar är tillverkade i microfibrer för optimal uppsugning och som spelare kan man aldrig ha för många handdukar.

Vad sägs som denna handduk från Kastaplast i deras signaturfärg? Ett solklart ja för oss!
Kastaplast towel

Sportsack 79 kr
Detta är din andra trotjänare på banan efter handduken. Handduken må göra discen torr, men ibland kan det behövas lite extra för händerna och då kommer sportsacken lämpligt till hands. För att matcha handduken är även denna i Kastaplast signaturfärg och hjälper till att hålla dina händer torra.
Kastaplast Sportsack

Markers 49 kr
Världens fiffigaste uppfinning (nästan). Vid första anblick kan man tro att dessa mini fungerar som just en miniatyr av stora discar, vilket de på ett sätt gör, men vad ska de användas till? Jo, de är markeringsdiscar. När du kastat din disc och ska kasta den igen behöver du ju veta vilken position discen låg på, och det är här mini discen kommer väl till pass. Du lägger den helt enkelt på banan för att markera vart ifrån du ska kasta. Riktigt smart! Vi är extra förtjusta i dessa som ser ut som en liten Berg från Kastaplast!
K1 Berg Mini

Presentkort
Detta är presenten som aldrig kan bli fel! När du är osäker finns alltid presentkort nära till hands och är en mycket uppskattad present, det är ju aldrig fel att kunna välja och vraka själv. På discsport kan du själv välja vilket belopp du vill ha på ditt presentkort och om du vill ha det som ett fysiskt presentkort skickat hem till dig eller som en digital kod över nätet.
Presentkort

T-Link Disc Golf Shoe

T-Link Disc Golf Shoe

Nu 299kr (ord. pris 799 kr)
Stay focused under pressure with the T-Link Disc Golf Shoe from Latitude 64 °. The rugged, carved antislip outsole gives you confidence both on tee and in terrain. This custom built Disc Golf shoe lets you focus on each shot and wearing it off the course will show the world that you are a Disc Golfer at heart.

discsport banner

#discsportbanner

Tävling! Har du sett vår snygga banner uppsatt? Posta en bild! (med dig/omgivning). Tagga #discsportbanner och @discsport.se.

Vi utser tre pristagare bland alla publiceringar. Slutdatum för tävling ej satt (prel försäsong 2019 alt när minst 20 publiceringar gjorts).

discsport mailcall

#discsportmailcall

* Posta en bild på ditt senaste inköp från Discsport och tagga med #discsportmailcall
* Lägg till bildkommentar vad ni tyckte om leveransen.

Nu återigen dags att skaka liv i hashtaggen #discsportmailcall. Det är tryggt för oss att få svart på vitt att leveransen verkligen kommit fram :) Men framförallt kul att få feedback från alla som shoppar hos oss.

Posta en bild vettja! När du hämtar ditt paket, begrundar dess innehåll hemma, eller testar materialet på banan.

Varje månad gör vi en utlottning bland dem som taggat @discsport.se och hashat #discsportmailcall. Finfina vinster utlovas!