roller

News

Restocked

Top Lists & Reviews

53 177 discs in stock right now

header img

Reviews Golf discs (2534 pc)

Best Ratings:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2022-06-23

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

probably best midrange  |  

Buzzz är en allround disc, om man kör blandad märke i sin bag eller endast discraft då är den en midrange disc måste ha.

5

4

-1

1

2022-06-23

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

wow  |  

En riktig pålitlig vän approach man kan ha, jag har kastat många olika approach discar som är tillräckligt överstabil, det här är en av som ligger bland topp 3 för mig. Zone, Slammer 2.0 och distortion.

4

3

0

3

2022-06-23

4 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

mest överstabilt  |  

Denna är mest överstabilt än övriga harp, Tyvärr lite för djupt för min hand men rätt trevligt disc ändå.

4

3

0

3

2022-06-23

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Järnhand  |  

En riktig järnhand det här! Lagom djupt av rim och bekvämt att hålla i. Sjukt överstabilt, som fadear ganska hårt :)

4.5

3

0

3

2022-06-23

5 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Champ!  |  

Det här var en riktig bra retooled version av Slammer. Det här som jag litar fullt på, räddade mig många gånger ur knipa. Det här ligger på topp 1 för min approach disc. Låt inte glidhet på 1 lurar er, känns som en 3a.

3

3

0.5

4

2022-06-23

4 of 5. Mimmi, Göteborg (Competing Locally, Up to 100m)

Passion  |  

RAKT! STRAIGHT! Med minimal fade på slutet. Rekommenderar varmt den passionhet :)

8

5

0

1

2022-06-23

4 of 5. Krzysiek, Zlotow (Competing Locally, 100-135m)

Harp  |  

Very stable disc. For me it is a bit too stable. I was using anchor earlier and when I switched to harp I saw big difference. If you want disc that can handle strong headwind Harp will do the job.

2022-06-23

5 of 5. Krzysiek, Zlotow (Competing Locally, 100-135m)

Grace  |  

This one is perfect for long distance. One the the best drivers on the market. Speed 11 and turn -1 are perfect combination with 6 glide. If you are medium level player you should have at least one of those in your bag :)

2022-06-22

5 of 5. kamil martenka, skórka (Play-for-fun, Up to 100m)

Very good disc  |  

very good drive. I especially throw it from above, then it keeps a straight flight. I recommend it to everyone, it is an amateur and it works great for me. greetings

5

5

0

1

2022-06-21

5 of 5. kamil martenka, skórka (Play-for-fun, Up to 100m)

Good disc  |  

I recommend this disc to everyone, it flies straight and is perfect for finishing. I recommend it to all those who like disks that hold well in their hands.

5

5

0

0

2022-06-17

5 of 5. Bloeb, Sundsvall (Play-for-fun, Up to 100m)

kontrollbar  |  

Sjukt glid och man behöver inte trycka på speciellt mycket för att den ska turna över. bra nybörjadisk

8

6

-2

1

2022-06-17

3 of 5. Anton Gerdes, MALMÖ (Play-for-fun, 100-135m)

Inte vad jag letade efter  |  

Jag försökte köpa en köttkrok, men fick en väldigt rak disc, med en tydlig fade på slutet. Jag har kastat den 90-100m på lite olika vinklar, och den håller vinkeln med kanske en hint av turn, fram till slutet när den fadear. Den disk som den är mest lik i min bag är Discmania FD C-line. Det är inte en dålig disc, men inte vad jag sökte.

9

5

0

2

2022-06-16

5 of 5. Priscilla Benchimol, Dampmart (Competing Locally, 100-135m)

My Top disc  |  

My distance driver, easy to get distance and never over turn with full power.

11

5

-1

3

2022-06-14

1 of 5. Robert Moberg, Göteborg (Competing National, 100-135m)

Hopeless plastic  |  

After playing over a thousand rounds over 5 years with my XT Aviars I was starting to feel that they were getting a bit worn. The Hope Royal Sense felt like a good replacement but to my dismay had the disc more dents and notches in it after one 18 hole round than my XT Aviar has after 5 years of use. The disc was only used for putting during the round.

2

3

0

1

2022-06-14

4 of 5. ak, Göteborg (Competing Locally, over 135m)

Bra inspels putt med grepp  |  

Använder mest för raka inspel och kort hål, flyger väldigt rakt vid lite hyzer flip och 50-70 meters kast (platt), lite mer fade vid högre kast. Kan flippa och dra lite höger vid hårdare press, för lite hyzer eller nerförs hål.

0

0

-1

0

2022-06-14

3 of 5. ak, Göteborg (Competing Locally, over 135m)

bra all round, lite väl understabil när den blir i  |  

Har två, och även testat i sämre plast, började väldigt stabil för mig men blev snabbt mer understabil när den var inspelad och kan då flippa för hårt om man vill pressa den lite högre i speed. Passade mig bra medans jag gick från spela casual till lite mer seriöst men används nu mindre och mindre då den blivit för flippig och används därför bara när jag verkligen behöver "left to right" under lättare kast.

7

0

-3

0

2022-06-14

5 of 5. ak, Göteborg (Competing Locally, over 135m)

Stor right to left carry  |  

Första gångerna jag kastade den var den mycket mer överstabil än vad jag förväntade mig, jämfört med destroyer som har samma siffror förutom speed, gjorde mig först lite besviken men insåg snabbt att den fyllde ett hål i min bag! kombinationen av överstabil och förvånande bra glid gör att den för mig har mest right to left carry av alla mina diskar och blir perfekt när man skall runt en större dunge + längd (långa spike hyzers). Nu älskar jag den. ( jag har ett ganska mid-loaded grip så maxar inte spinnen vilket kan påverka min bild av stabilitet)

0

6

-0.5

0

2022-06-14

4 of 5. ak, Göteborg (Competing Locally, over 135m)

Alla borde ha en  |  

Grymt att ha något som garanterar fade även i motvind. Jag använder den dock mer för att bomba ner vänster (pga av att min hem bana har 2 sådana hål). Då den är väldigt överstabil och låg glide så ger den inte så mycket right to left carry utan vi dyka mer när den väl fadear.

2022-06-14

2 of 5. ak, Göteborg (Competing Locally, over 135m)

Prisvärd men jag uppgraderade snabbt  |  

Köpte för att jag inte vill lägga för mycket pengar, ja den är prisvärd, men när mitt spelande gick upp insåg jag snabbt att jag vill ha något både större, högre kvalitet men framför allt stabilare. Väskan välter lätt när man ställer ner den, diskar rullar ut med mera.

2022-06-14

4 of 5. FromeXo, Vänersborg (Play-for-fun, Up to 100m)

En kul disc  |  

Jag köpte den lite för skojs skull. -5 i turn, tänkte lite wtf. Men har hittat användningsområden för den, Släng ut den rakt och få den gå runt hörn för att falle lite lätt tillbaka, gör långa rollers, kasta ut den på hyzer och flippa den. Dock lite för snabb för mig men fortfarande en roligt disc att kasta.

2022-06-14

3 of 5. FromeXo, Vänersborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Tursas  |  

Plasten är lite för mjuk för min smak, svårt att hitta en bra situation för att kasta den. Men den har en go flight path när man får iväg den rätt.

5

5

-3

1

2022-06-13

4 of 5. David, Mölndal (Play-for-fun, 100-135m)

Rak kastputter  |  

Puttar med luna i Special Blend och börjat kasta med Z och ESP. Jämfört med andra kast putters tycker jag Luna, speciellt i Z plast, är flippig. Får hålla discen i fan-grip och släppa den i lätt hyzer med ca 80% kraft. Då ställer den sig upp och flyger spikrakt! Super skön att kasta i lätt anhyzer upp till 50-60 meter. Bra komplement till Zone. Tycker inte den är 3 i fade, snarare 1.

3

3

0

1

2022-06-12

5 of 5. kamil martenka, skórka (Play-for-fun, Up to 100m)

Super disc  |  

this disc flies straight in my hands, i've been playing it for almost a year. plastic is durable. backhand so I always throw mins. and I do not regret it. I recommend to everyone.

5

5

0

0

2022-06-09

4 of 5. Jutta Eklöf, Uppsala (Competing Locally, Up to 100m)

MD3  |  

Tycker väldigt bra om den. Bra grepp, även om den blir lite mjuk i sommarvärmen. Skönt glid på discen, och den sitter bra i handen för båda fore- och backhandkast. Dock har jag mera problem med OAT på denna disc än på andra midrangar.

5

5

0

1

2022-06-05

3 of 5. Kent Bollström, Bollstabruk (Play-for-fun, 100-135m)

Flip disk  |  

En super flippig disk. Måste nästan ha medvid för att kunna hyzerflippa den.

12

5

-2

2

2022-06-05

5 of 5. Kent Bollström, Bollstabruk (Play-for-fun, 100-135m)

Wow  |  

En sjukt bra disk. Finns inget dålig att säga om denna disk. En av Latitudes elit diskar. Den flyger långt och man kan lita på att den har en liten fade på slutet. Denna disk ligger 2a på mina längst kastade diskar. Dock väljer jag denna före min andra disk då jag litar mer på denna

11

5

-1

3

2022-06-05

5 of 5. Kent Bollström, Bollstabruk (Play-for-fun, 100-135m)

Ett monster  |  

Min favorit Fairway driver. Den flyger rakt och landar där den ska alltså inte mycket ground play. Testat många diskar av kompisar men inget slår denna i sin slot.

10

6

0

1

2022-06-02

5 of 5. rheigold, Edsbyn (Play-for-fun, 100-135m)

Over the moon  |  

Gick mitt första varv med Lunan igår, satte två 20-meters birdieputtar och en riktigt krånglig parputt, Mycket nöjd. går rakt med lite fade på slutet.

2022-05-30

5 of 5. Fredso, Stockholm (Play-for-fun, 100-135m)

Bra väska  |  

Denna väska är i lite av den större klassen vilket jag trodde skulle bli ett problem då jag värken är lång eller bred. Testade denna och många fler men kom ändå fram till att denna var skönast för mig. Efter över 20 rundor med väskan kan jag klart rekommendera den. Väskan är även väldigt stabil och man behöver inte vara rädd att ställa ner den i terräng. Mycket plats för diskar samt små och stora fack för vad man kan tänkas behöva på banan.

2022-05-30

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

?  |  

Fattar inte vad detta är men rullar bra på tungan så 5/5 från mig.

2022-05-28

5 of 5. Stefan Elf, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Ny favoritputter  |  

Tog mig som novis ett bra tag att lära mig att använda denna putter. Men nu är den min absoluta favorit för puttning och upshots. Dess understabilitet innebär att man kan sikta på korgen och inte vara orolig för en stor fade. Och kanske framförallt, känslan i handen är oslagbar. Plasten Zero Medium samt profilen av Keystone tillsammans är oslagbara.

2022-05-28

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Skön mid!  |  

Testade kasta denna här om dagen. Riktigt skön disc må jag säga. Flyger rakt, långt, och med ett bra glid i trycket! Riktigt bra mid ifall du ska spela in mot korg eller lite längre sträckor med ett säkert alternativ!

5

4

0.5

3.5

2022-05-28

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Bra disc!  |  

Flyger rakt och bra. Köpte denna i förväntningar med att den skulle vara lite mer överstabil, men men. Skön plast vilket latitudes discar alltid brukar ha!

2022-05-28

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Älskar denna!  |  

Denna är grym! Jag har aldrig varit jättebra på att hantera och kontrollera forehand kast och teknik generellt. Måste dock säga att mina kast med denna är guld! Flyger otroligt långt med bra tryck ifrån armen, samt att flygbanan är lång och lätt för mig att kontrollera!

2022-05-28

5 of 5. Martin Pham, Kristiansund (Play-for-fun, Up to 100m)

Watermelon  |  

Sick backpack, lots of space for discs and other stuff. Love the big side pockets, perfect for big water bottles. Also the watermelon pattern is the cutest one:))

2022-05-28

5 of 5. Big money green, Spring village (Play-for-fun, Up to 100m)

Lättkastad Rikningssäker DD  |  

Jag har spelat i typ ett år och började få längd med hjälp av Jade discen som är en utmärkt nybörjar-driver. Har nu lite mer fart på disken. Sapphiren (162g) måste vara Lattituds bästa disk för precision på fairway mellan 65-110m utan att kasta sönder armen. Går lite vänster på slutet men med mer tryck så går den rakt. Funkar även i lite motvind men då får man kompensera vinkeln, i medvind inga problem bara att ladda på. Det blir en Sapphire till fast då i optoplast. Varför göra den roliga discgolfen svårare än den är, köp en Sapphire och få 20m längre drivar med mer precision. Valet är ditt om du vill krångla till det.

10

6

-2

1

2022-05-26

5 of 5. Pontus, Köping (Competing Locally, 100-135m)

Underbart glid och håller linjen bra  |  

Köpte denna River och den har verkligen blivit min go to för Turnover shots! Släpper platt/lite Anhyzer och den håller linjen hur bra som helst och bara glider länge för att sedan få en lite lätt fade på slutet för hur sköna Backhand turnover kast som helst. Kan verkligen varmt rekommendera till nybörjare såväl som avancerade.

7

7

-1

1

2022-05-25

5 of 5. Vcaze, Härnösand (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra nybörjardisc  |  

Bra glid vilken är bra för nybörjade för lite extra distans. Den här disken är understabil och fadear inte alls mycket i slutet, precis som flights ratings säger. Kastar höger backhand och den viker alltid över en del till höger och sen går den spikrakt. Älskar den den jag behöver kasta helt rakt och längre än vad jag är bekväm med att kasta en putter, lägger den på en hyzer och den flippar upp till flat och går spikrakt med bra glide. Går på samma sätt att släppa den flat så viker den över höger och går sedan rakt fram höger och fadear knappt tillbaka vänster alls.

5

6

-1

0

2022-05-25

4 of 5. David, Mölndal (Play-for-fun, 100-135m)

Rak fairwaydriver  |  

En rak fairwaydriver som flyger dit du kastar den. Ganska mjuk fade istället för raptors aggresiva fade. Super skönt att ha en pålitlig driver i tajta skogshål där man vill ha längd och kontroll. Passa alla, nybörjare som elit

9

5

-1

2

2022-05-25

4 of 5. David, Mölndal (Play-for-fun, 100-135m)

Väldigt rak  |  

Som är som en buzzz fast en driver. Flyger rakt och håller vi keln man släpper den i. Har en rundad kant som är lite ovanligt och kändes lite underligt till en början men man vande sig snabbt!

8

5

-1

1

2022-05-24

5 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Lätt nybörjar disc  |  

Denna disc är perfekt för nybörjare som vill kasta lite längre, den flyger rakt med liten fade i slutet som nybörjare. Som en mer van discgolfare kommer detta vara en perfekt hyzer flip disc, kommer även hålla långa anhyzer kast med en pålitlig fade.

9

6

-2

1

2022-05-24

5 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Magisk  |  

Helt magisk disc för alla spelare, för nybörjare kommer denna att vara din go-to distance disc! Med snabb fart och pålitlig fade. För mer vana spelare kommer denna kunna vara en hyzer flip distance driver, fungerar även som roller disc när den är mer "beat in"

11

5

-1.5

3

2022-05-24

4 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Rak och bra midrange  |  

En perfekt disc för dig som vill nå lite längre avstånd med kontroll, håller även långa anhyzers. Men för dig som är lite mer van vid discgolf och kan kasta lite snabbare så kommer denna nästan enbart att funka som en turn-over disc eller en anhyzer enbart disc då den kommer att dyka åt höger snabbt.

5

6

-1

0

2022-05-24

5 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Bästa puttern  |  

Detta var den första discen jag köpte, den är rak flygande med minimal fade. Den är lätt och perfekt för puttar. Den är fortfarande min go to putter efter 1.5 år. Flyger fortfarande exakt likadant och lika perfekt att putta med

3

2

0

1

2022-05-24

3 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Bra aproach disc  |  

En väldigt bra putter för dina approach kast, den åker rakt med ingen fade och kan hålla vilken linje du än sätter den på. Dock så gick min sönder efter väldigt kort tid, plastringen ytterst är lite ömtålig och kan spricka, arnas så är den perfekt

2

3

0

0

2022-05-24

5 of 5. Djurmoman, Borlänge (Play-for-fun, 100-135m)

Drömapproach  |  

För mig den ultimata approachdiscen när jag vill ha minimalt groundplay. Plasten är så förbaskat skön, ganska soft men tål ändå att man trycker på mycket kraft. Lika bra för forehand som backhand.

4

3

0

3

2022-05-22

5 of 5. FromeXo, Vänersborg (Play-for-fun, Up to 100m)

Fullt nöjd  |  

Väldigt bra fickor på sidorna för mobil, plånbok ect. Får plats med flera puttar i övre fack samt stor flask-ficka. Står stadigt på marken.

2022-05-20

5 of 5. Martin Pham, Kristiansund (Play-for-fun, Up to 100m)

Cutest disc ever  |  

Flies like a normal K3 Reko, except its much cuter!

3

3

0

1

2022-05-18

5 of 5. Jon Biegalski, Sopot (Competing Locally, Up to 100m)

Very overstable, not for newbies  |  

If you just start and don't have the arm strength/mechanics it will immediately dump to the left (RHBH). But once you know how to throw it properly it will start fading later and later, even more so when put on an annhyzer. Works really well for me on forehand to do some shot shaping where I want it to go straight for a while and then dump right.

9

3

0

4

2022-05-18

5 of 5. Linus Andersson, MULLSJÖ (Play-for-fun, 100-135m)

Gör precis vad den ska  |  

Favorit när det kommer till lite längre backhands i långa tunnlar som behöver få glida rakt 70-80 meter innan fade kommer. Känns väldigt kontrollerbar känns mer som en fairwaydriver än distancedriver. Total distans med denna disk brukar vara mellan 85-95 meter för mig.

10

7

-1

2

2022-05-17

5 of 5. Jon Biegalski, Sopot (Competing Locally, Up to 100m)

Hyzerflip machine for players early-on  |  

This mold is very understable, and this plastic beats in easily so it will become even more US over time - which was great for me, as I wanted something I could easily hyzerflip when I wasn't a great distance thrower — and I managed to do it on my first try with it. It's also a good BH roller but I haven't used it for that purpose much. If you're looking for something very understable - this is it.

7

6

-3

1

2022-05-17

5 of 5. Jon Biegalski, Sopot (Competing Locally, Up to 100m)

Amazing driver  |  

This disc is absolutely amazing, might be my favourite disc in my collection. Great straight shooter with a slight fade, not easy to flip over if you don't have the strength for it. Works for distance shots as well as needling it between the trees. And the plastic is outstanding, but we all knew that. Also, great for dyeing.

9

6

-1

1

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Säkert val!  |  

Denna disc är otroligt understabil och den är lätt att kasta, Lär du dig hur den flyger så vet du exakt hur du ska sikta och hur mycket du ska ta i!

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Understabil!  |  

Det är en -4 och det stämmer helt rätt. Otroligt bra med bra längd. Denna passar otroligt bra för nybörjare. Ingenting jag kör med så ofta, men kan inte säga att jag varit missnöjd när jag dragit iväg denna i luften. Gäller att köra en rejäl hyzer!

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Speed of light!  |  

Ballistan är otroligt snabb! Den har ett skönt grepp, och den är bra på att göra det den gör. Ingen alternativ för en nybörjare.

2022-05-13

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Simpelt!  |  

Bra putter! Skön att putta med på nära håll. När det blir lite längre avstånd är det lätt att vinden drar med disken. Annars en bra putt till ett schysst pris!

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Disc Manias bästa fairway  |  

Detta måste nog vara DiscManias bästa fairway driver. Otroligt avstånd man får med denna. Flyger fint i rätt höjd. Riktigt skönt grepp också. 174g

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

WOOWW!!!  |  

Hades är den bästa discen jag någonsin använt! Den flyger så jäkla långt och den åker precis där man vill. Jag själv brukar kasta denna runt 130-150 meter. Har hänt några gånger att den når upp mot 180 med rätt vind. Måste även påpeka att jag älskar designen och att det är en Paul Mcbeth Disc! Den har riktigt skönt grepp, den har bra distans, bra kontroll, osv osv. Perfekta understabila discen! Rekommenderar denna starkt!

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Älskar denna!  |  

Köpte denna för en vecka sedan och den är redan delad favorit med HADES. Denna är inget annat än grym. Den flyger sjukt långt (130-150) meter. Otroligt skön överstabil disc. designen är också ett stort plus samt att det är en Paul Mcbeth utgåva. Denna är bara något utöver det extra. Jag tog denna i 174Gram.

2022-05-13

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Midrange  |  

Bra disc, inget speciellt. Helt vanlig midrange. Lätt att kasta men den faller inte mig i smaken pga att den inte har jättelång flygsträcka. Annars en bra disc för att runda större objekt.

2022-05-13

2 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Inte den bästa.  |  

Helt okej putter men verkligen inte värt priset. Finns betydligt bättre för billigare pris. Tyckte den såg schysst ut i designen men inget mer. Kastaplast har bättre putters!

2022-05-13

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Skön hyzer disc!  |  

Riktigt safe och skönt val ifall du ska köra rejäla hyzers. Man får en bra och lång hyzer linje upp mot 100 meter! självklart val att ha denna i väskan!

2022-05-13

5 of 5. Kevin Sundet Isaksen, Lysøysundet (Play-for-fun, 100-135m)

Super!  |  

En veldig fin patch! Er av høy kvalitet og er enkel å feste til sekken for eksempel! Anbefales på det sterkeste om man er en Kastaplast-fan!

2022-05-12

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Schysst forehand driver!  |  

Denna är otroligt skön att köra forehand med. Däremot är den inte lika bra för backhand. Iallafall för mig. Den känns betydligt mycket mer överstabil än vad den ska. Får in en del schyssta kast men det varierar. Annars en schysst disc som är j*vligt skön på sätt o vis!

2022-05-12

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Bra disc  |  

Lite avancerad och köra med till en början men man vänjer sig. Desto mer slitage, desto bättre. Ända jag saknar är lite distans. Annars så är det generellt en bra disc att ha i väskan!

2022-05-12

2 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Riktigt understabil!  |  

Egenskaperna stämmer till viss nivå. Den är otroligt understabil. Ett alternativ för en nybörjare men inget för någon över den nivån!

2022-05-12

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Överstabil med bra distans!  |  

Skön att kasta. Flyger långt. Men jag skulle vilja säga -0,5 istället för -1 i stabilitet. I Övrigt en bra driver!

2022-05-12

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Best bag  |  

AX5 is the best bag you can imagine. Lots of pockets, lots of space for discs and other necessary things for disc golf, stable on the ground thanks to the runners, just perfect!

2022-05-12

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Really big!  |  

Solid and big umbrella, you can hide your bag under this one (my AX5 fitting perfect for this) also while walking, covering you and your bag from the rain.

2022-05-12

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Best of the best  |  

Buzzz speaks for itself, just the best midrange. Flying dead straight if you need, great for some hyzer flip shots

5

5

-1

1

2022-05-12

5 of 5. Maciej Litwinienko, Poznań (Competing Locally, 100-135m)

Great touch  |  

Great feeling of the new c-line italian plastic. New FD holds the line on which you will release it throughout the flight.

7

6

0

1

2022-05-12

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Midrange  |  

Den är bra! Dock var den lite överhypad från olika håll vilket gjorde att förväntningarna blev högre än resultatet. Men en bra disc!

2022-05-12

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Grym? Ja!  |  

Testade vanliga grym och gick över till denna! Riktigt skön överstabil disc! Skön att spela med när man rundar hörn som är lite längre och skarpare! Sjukt nöjd med denna!

2022-05-12

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Woww!  |  

Gav bort denna till en polare, ångrar det litegrann... Den är riktigt bra och kommer nog att köpa en till mig själv! Skön understabil disc. Funkar för nybörjare och även uppåt! Måste även säga att jag gillar designen sjukt mycket på den isblåa. Riktigt bra disc!

2022-05-12

4 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Fairway!  |  

Flyger sjukt fint och lätt. Känns något mer understabil än vad det står att den är. Skönt grepp, skön plast och en generellt bra disc! Passar de flesta!

2022-05-12

5 of 5. Benjamin Englaskär Borg, KUNGSÄNGEN (Competing Locally, over 135m)

Putten som puttar i korg!  |  

Denna disk - 10 av 10! Riktigt skön putt som flyger dit du vill. Skön plast samt att det är Paul Mcbeth version! Vad kan bli bättre!

2022-05-10

5 of 5. Victor, Habo (Play-for-fun, over 135m)

Perfekt disc för alla  |  

Denna disc är en "must have" Som nybörjare kommer den att vara en perfekt fairway disc (60+ M) men ju mer du börjar använda den och utveckla så kommer du märka att den är perfekt för långa anhyzer kast med en perfekt fade. Du kan även kasta riktigt långa spikraka kast med denna. Går inte en runda utan denna disc! Helt magisk

7

5

0

2

2022-05-10

5 of 5. Martin Pham, Kristiansund (Play-for-fun, Up to 100m)

Great basket!  |  

Nice and sturdy basket, works well for field work, and very easy to bring around!

2022-05-10

4 of 5. Bloeb, Sundsvall (Play-for-fun, Up to 100m)

Överstabil mid  |  

För mig som inte har världens kraft så går denna relativt rakt med pålitlig fade, älskar hyzerkast med denna.

5

5

0

2

2022-05-10

5 of 5. Bloeb, Sundsvall (Play-for-fun, Up to 100m)

En disc för alla  |  

En av mina absoluta favoriter. Går att använda i de flesta situationer, esp-plasten är riktigt fin och disken håller de linjer man släpper den i.

5

4

-1

1

2022-05-07

5 of 5. Þorsteinn Jón Gautason, Hafnarfjörður (Competing National, over 135m)

Great bag!  |  

I've had this bag for a few days and have had a few rounds with it, it's comfortable to carry and seems well made. I carry 16 discs in the main compartment and 2 putters in the putter pouch on the front. I could comfortably carry 2-3 more discs in the main compartment. The lunch pouch on it is really nice and insulated and so is the bottle holder. It has two separate top compartments, in the bigger one I can carry a lightweight insulated jacket or a hoodie and I carry two towels in the rear top compartment. The bottle holder is insulated and fits a 1L bottle comfortably. The umbrella holder fits an umbrella, a stool, a disc retriever or smaller thermoses. There are two identical small pockets on the sides, I use one for my mini and the other for a pen and my phone when I need to have it handy, but for reference an iPhone 12 will stick out by about 2cm. The only downside so far with this bag is that when you have the top compartment full, it's hard to get discs out of the bag and the putters in the putter pouch get in the way. I removed the support panel in front of the discs, behind the putters and that makes it much easier to get discs in and out and I suspect that it will get easier with wear.

2022-05-03

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Bästa kastputtern  |  

Den här puttern ligger bra i handen, glider jättemycket, och går spikrakt. Helt enkelt bara en extremt bra putter. Rekommenderar steadyplasten för kastande, och Hardy för puttning.

3

5

0

1

2022-05-03

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Bra överstabil approach  |  

Den här discen funkar på forehand och backhand, den är jättebra som överstabil approach för mig iaf. Flyger lite mindre stabilt än sina specs.

4

3

0

2

2022-05-03

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Bra windfighter  |  

Den här discen är STABIL man den funkar perfekt i vinden och jobbiga lägen.

11

4

0

4

2022-05-03

5 of 5. Ebbe Kallin, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Bästa stabila kastputtern  |  

Den här discen som visserligen kanske inte går längst i världen gör dock sitt jobb bra. Den går dit man vill att den ska, den stannar när den ska och parkerar helt enkelt när man lyckas.

1

2

0

2

2022-05-03

5 of 5. Matteo Räthel, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Tern  |  

Jag köpte den här som min första DD för två år sedan och använder den fortfarande. Den funkar både för forehand och backhand. Den flyger rakt nästan 90 procent av tiden med en senare fade. Rekomenderar verkligen som första DD.

12

6

-2

2

2022-05-03

5 of 5. Martin Pham, Kristiansund (Play-for-fun, Up to 100m)

Workhorse  |  

Always reliable, does exactly what I want and need. Flies straight with the tiniest amount of fade at the very end. Also love it for anhyzer shots that can fight back at the end.

5

4

-1

1

2022-04-30

5 of 5. Oddjob, Malmö (Competing Locally, 100-135m)

Årets disc varje år!  |  

Magisk verkligen, en disc som man kan lita på varje gång.

5

3

0

3

2022-04-30

5 of 5. Stefan Elf, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Utmärkt väska  |  

Jag har haft denna väska en månad nu, och har börjat tänja ut det stora disc-facket. Från början kunde jag nätt och jämt få in 11 discar, men nu får jag in 14. De stora sidofacken rymmer min vindjacka på ena sidan och keps, handskar och halsduk på andra sidan. Tre putters i toppfacket. Stadig ram och mycket sköna bärremmar. Allt som allt en härlig väska, rekommenderad!

2022-04-30

2 of 5. Dyngwie, Mönsterås (Play-for-fun, 100-135m)

Gäddbete  |  

Wobblar väldigt lätt & studsar en hel del (K1). Bytte ut en sliten Maestro mot Göte men kommer skaffa en ny Maestro för 30-60 m inspel i all typ av vind.

4

5

-1.5

1

2022-04-29

5 of 5. Pontus Dahlstedt Sövgren, Malmö (Play-for-fun, Up to 100m)

Stabil  |  

Riktigt stabil och bra putter som dyker snabbt. Puttar bara med denna då den ligger riktigt bra i handen och gör som jag vill när jag kastar. Funkar riktigt bra för höga puttar som ska dyka snabbt för att inte sticka iväg om man missar. Kör dock Reko till längre kast då jag inte tycker Berg har glid eller fart nog.

2022-04-28

5 of 5. joakimmm, Uppsala (Competing Locally, 100-135m)

BEEEEFY  |  

Wow !? This was a monster beefy disc! Compares more to my Halo Destroyers than my rives! But it's super nice to have a Rive that can hold the wind no matter how windy it is!

0

0

0

5

2022-04-27

5 of 5. Johan Sandor-Nilsson, Ljungby (Play-for-fun, 100-135m)

Underbart grepp  |  

Köpte den här discen för några veckor sedan. Fantastiskt pålitlig disc som jag lyckas trycka iväg 100-110m vanligtvis. Plasten är otroligt skön i handen. Tycker den funkar bra i motvind också då den sällan flippar över alls för mig. Snabbt blivit min favoritdriver i väskan

2022-04-27

5 of 5. Vcaze, Härnösand (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt för mig  |  

Tidigare har jag kunnat kasta ca 75m med distance drivers (10-12 speed). Jag kan inte kasta tillräckligt hårt för att dom ska gå som dom ska egentligen men jag har ändå kunnat ha hyfsat kontroll på vart dom ska gå för mig. Men den här ger mig minst 10m extra och samma kontroll. De tidigare distance driverserna har haft -2 turn och den här med -3 blir perfekt för min kastkraft, det blir en lagom s-kurva. Så jag skulle säga att den är perfekt om man är nybörjade och inte kastar så hårt men ändå vill ha en distancde driver. I framtiden kanske jag kan använda den för kast jag vill flippa över mer. Flight-ratings känns väldigt korrekta om jag jämför med de andra discar jag har.

12

6

-3

2

2022-04-25

5 of 5. Jonathan Paul, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Rak flygare!  |  

Felon är en fantastisk disc som sitter extremt skönt för forehand och backhand. Den är inte riktigt det överstabila monster som jag förväntade mig från siffrorna men den klarar motvinden bra och flyger rakt med en tydlig fade på slutet. Tycker inte Felon dumpar lika mycket som andra discar med samma nummer, vilket jag personligen tyckte var trevligt då jag kan forma linjer med discen. Använder den framförallt på forehand, i motvind eller för skipshots. Rekommenderar felon starkt!

9

4

0

3

2022-04-21

3 of 5. ivardisc69, Motala (Play-for-fun, Up to 100m)

staium  |  

bra disc men den slår inte stadium outlets egna putter, bästa jag någonsin testat trotts att den va billig som stryk, sprack dock tyvärr efter jag kastade in den i ett träd :(

2022-04-21

4 of 5. Albin, Kalmar (Competing National, 100-135m)

Nöjd  |  

Skrev att jag gillade discraft samt signaturseriediscar, vilket jag fick flera av. Är nöjd.

2022-04-20

5 of 5. Simon Hellsing, Hisings Kärra (Competing Locally, over 135m)

Väligt lik en DM Neo Mutant  |  

Runway är en dumt överstabil ganska snabb mid, in till utility disc med en pålitlig fade i motvindar. Plasten från streamline känns bra som vanligt och kommer vara överstabil i många år. Lik form till en Neo Mutant för bättre pris, med bättre plast (vad jag tycker). Folk sov på denna discen innan Mutant kom ut, 100%

5

3

0.5

4

2022-04-19

5 of 5. Vcaze, Härnösand (Play-for-fun, Up to 100m)

Enkel att anväda  |  

Denna var min 2a/3e disc och är fortfarande min favorit. Jag kan kasta 65/70m med den och kommer i princip inte längre med andra drivers med högre speed. Med den hastighet jag kastar (höger backhand) så går den lagom mycket höger i mitten och viker alltid över till vänster men inte lika mycket som andra drivers. Förstår verkligen varför den har 1,5 fade och inte 2. Det är en av anledningarna till att jag tycker den är så bra och passar nybörjare som mig själv. Använde den också mycket för approach-kast förut, dels för att jag inte hade så många discar men också för att jag tyckte den var pålitlig och fungerade väldigt bra.

10

6

-2

1

2022-04-13

5 of 5. Jonathan Paul, Lund (Play-for-fun, 100-135m)

Grym disc  |  

Det här är en grym disc! Den klarar motvind bra och har en bra fade på slutet. Sitter väldigt skönt både på forehand och backhand. Det här är en disc man kan lita på, alla borde ha en zone i bagen!