roller

News

Restocked

Top Lists & Reviews

57 019 discs in stock right now

header img

Reviews Golf discs (2712 pc)

Best Ratings:   Molds   Putt & Approach   Midrange   Fairway Driver   Distance Driver

2022-12-03

4 of 5. Onlinus, MULLSJÖ (Play-for-fun, 100-135m)

Understabil men skön i handen  |  

Älskar plasten. Disken är absolut värd att testa men för mig stämmer inte sifforna. Den är mycket mer understabil än vad jag förväntade mig med dessa siffror. Skulle snarare jämföra den med Claymore från Lat64. Bara något mer stabil än Svea. Har inte testat varianten utan "Z" än men jag tror den disken passar bättre om man vill ha något som inte svänger över. Jag kan inte få den gå rakt om jag ger lite kraft bakom och då är jag precis att jag kan komma över 100 meter med driver. Ändå 4 stjärnor för disken är det inget fel på. Flög bara inte som förväntat. Den får vikariera som en något kortare och vindtåligare Lt64 River i bagen just nu.

6

5

-1.5

2

2022-11-25

5 of 5. Lars H, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Skön putter  |  

Ligger bra i handen och grymt skön att putta med. Även bra till kortare raka inspel

2022-11-25

5 of 5. Lars H, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Compass Gold  |  

Väldigt allround och lättkastad, använder den till raka fairwaykast och inspel. Kastar med både backhand och forehand där den flyger spikrakt för att avsluta med en liten men pålitlig fade.

2022-11-24

5 of 5. Matas Kievinas, Kaunas (Competing Locally, 100-135m)

Best disc for best stability  |  

This disc is super-b for depending disc finish. You can trust it in the wind also, so that's a big plus for me. It also handles forehand torques really well. 6 glide shines so much, when you need long bombs, that go straight and then finishes right (LHBH). To sum-up, it's a perfect disc, that gives you confidence in your play. Everyone should bag it, from beginner, to advanced players.

10

6

0

3

2022-11-12

5 of 5. Magnus Björn Lillemoen, Borås (Play-for-fun, Up to 100m)

Bra discar  |  

Mycket nöjd! Skrev att jag inte ville ha från ett par vissa tillverkare som jag redan har många av och det löste dom kanon. Är nöjd med varenda disc jag fick.

2022-11-12

1 of 5. Joachim, Linköping (Competing Locally, over 135m)

Inget "glow" alls  |  

Köp inte Prodigys "glow disca"r. Dessa som är tillverkade i Kina är ren skit. Jämförbart med tex Kasta Plast´s discar så är KP diskar ljusår bättre. Använt både UV lampa och vanlig stark lampa för att få liv i dem. Men icke....Bara kasta skiten. Det fuskas rejält här, men tas bra betalt. Skrev till Discsport om detta, men svaret var att dom inte står för vad tillverkarna skriver. Kanske kan rädda någons pengar iaf....

2022-11-12

2 of 5. Petter Brandal, Stockholm (Competing Locally, over 135m)

Bad quality  |  

The bag has got several rips in the material after 3 weeks of use. Bad quality and craftsmanship.

2022-11-08

5 of 5. Max Tjernsten, Kungsängen (Competing National, over 135m)  Prodigy

10/10  |  

Absolut den bästa bagen jag har använt!! Det jag älskar med den här bagen är hur den sitter på ryggen. Axelremmarna är otroligt bekväma och bagen sitter långt upp på ryggen. Sen så är utrymmet otroligt bra! Man får enkelt plats med en hoodie i sidofacken och 30+ discar! Ett Absolut must have om man är ute efter en ny bag!!

2022-11-08

1 of 5. PB, Malmö (Competing Locally, over 135m)

Sitter ej fast.  |  

Tyvärr riktigt besviken på dessa. Köpte 3st. Ingen av dem hade klister på sig så de gick ej att fästa. Pengar i sjön dessvärre.

2022-11-07

4 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Competing Locally, 100-135m)

Otrolig känsla  |  

Den känns mjuk och stabil i handen. Känns som plasten/känslan gör det enklare att släppa discen mer konsekvent. Däremot blev alla mina tre understabila ganska snabbt. Ett problem jag inte haft med Grace eller Rive på samma vis. Och då har Grace fått ganska många fler trädträffar i högre farter.

4

5

-0.5

1.5

2022-11-07

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Competing Locally, 100-135m)

Fantastisk känsla i handen  |  

Använder den både på mer öppna hål när det finns OB och inne i skogen där det är tight mellan träden och ändå 90+ meter till korgen. Pålitlig och rak första 55-65 metrarna innan det kommer en väldigt pålitlig fade. Blåser det mycket får den dock ligga kvar i bagen eller kastas i medvind. Har två. En som är väldigt inspelad och en som mestadels är kastad på fält/öppna hål. Det är ganska stor skillnad i stabilitet på dem men även den väldigt inspelade är pålitlig. Två helt olika flygbanor på dem dock.

11

6

-1

2.5

2022-11-07

5 of 5. Linus Andersson, Mullsjö (Competing Locally, 100-135m)

Mångsidig driver  |  

Känns perfekt i handen för både forhand och backhand. Pålitlig flygbana. Äger fyra och det är ingen större skillnad på hur de flyger. Den som är mest inspelad kastar jag oftast backhand med medan de andra används vid forehand. Flyger rakt första biten och kommer alltid tillbaka. För mig är den även pålitlig vid flex-lines. Glid 5 känns dock som i överkant jämfört med andra "Glid 5".

13

4.5

0

3.5

2022-11-03

5 of 5. Tobias Jonebo, Haninge (Play-for-fun, over 135m)

Magiskt glid  |  

Denna disc flyger som en dröm, håller varje linje man lägger den på och bara glider, tar man i lite mer så flippar den upp lite och forsätter med minimal fade i slutet, skulle jämföra denna med mako3 fast bättre, discen är också väldigt torque resistent

2022-11-01

5 of 5. Kamil Martenka, Skórka (Play-for-fun, Up to 100m)

Great  |  

I love this disc. it is perfectly in hand, I recommend it to all who are starting their adventure with this sport.

4

3

0

4

2022-10-31

5 of 5. Bowe Bevonius, Linköping (Competing Locally, 100-135m)

Min bästa disc  |  

Jag började spela för några månader sen och det här är utan tvekan den disc jag skulle sakna mest om den försvann. Den har räddat mig ur fler svåra situationer än någon annan disc. Jag har ingen forehand men en hög anhyzer har hjälpt mig runda många hinder. Mina längsta kast med andra discar ligger på runt 110 m men Invadern kan jag utan större svårighet få ut en distans på 60-70 m. Den följer alltid med i väskan!

2022-10-29

4 of 5. Linnet, linköping (Play-for-fun, Up to 100m)

bra som första distance driver  |  

Disken är väl stabil och glider bra när jag ska kasta backhand.

10

5

0

2

2022-10-28

5 of 5. Filip Svensson, Luleå (Competing Locally, 100-135m)

Helt magisk!  |  

Haft min FRID i ett par månader nu och kan inte säga annat än att jag bara älskar den. Sjukt bra genomtänkt med små fack till allt från nycklar, minis, pennor, mobil etc. Den har även bra fack till stora saker och har alltid haft plats över trots full bag med extra handdukar och ombyte. Bärsystemet är helt underbart och vikten känns nästan försumbar, hur skön som helst på ryggen. Verkligen den bästa väskan för en seriös spelare! Supernöjd!

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Lååångt  |  

Blev förvånad över hur låg profil den hade. Var väldigt grund vilket gör det lätt att greppa den. Discen går också oerhört långt men kan vara lite opålitlig i motvind!

13

6

-2

2

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Spikrak  |  

Vad mer kan man säga om pure än att den är spikrak? Spelar ingen roll om du kastar den 40 meter eller 100 meter, går lika rakt oavsett. Grym disc helt enkelt!

3

3

-1

1

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Fantastisk disc  |  

M4 från prodigy är min goto när det kommer till tighta gap eller svaga anhyzers. Discen är väldigt skön i handen och 400 plasten är ganska mjuk och greppig. Discen håller verkligen den linjen man lägger den på. Rekommenderas starkt!

5

5

-1

1

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Fångar kedjorna  |  

Judge i soft är perfekt för puttar och kortare inspel då man inte vill riskera att discen skippar iväg. Den mjuka plasten gör också så att korgen fångar discen bättre vilket gör att även dåliga puttar brukar stanna kvar.

3

3

0

1

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Stabil harpa  |  

För er som kastar harpa eller liknande discar som zone och AviarX3 så kan ni förvänta er att denna är betydligt mer stabil än samtliga ovan. Väldigt bra att ha i starkare vindar eller om man måste ha en disc som dumpar snabbt till marken.

4

3

0

4

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Överstabil  |  

Anvil är min goto för hyzerinspel på båda backhand och forehand. Discen är oerhört pålitlig och den kommer inte vika sig för någon vind. Rekommenderas!

4

3

0

4

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Lååångt  |  

D2:or är enligt mig i en klass för sig när det kommer till längd. Glidet i denna disc är fantastisk och de är perfekt flippiga för personer med 120+, kastar man kortare så kan discen användas för längre hyzerkast så det är utan tvekan en disc för alla!

13

6

-2

3

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Stabil  |  

Vi har alla sett Ricky drämma iväg denna disc långt så in i bomben. Det är inget du själv ska förvänta dig när du köper dig en egen enforcer. Denna disc är nämligen extremt överstabil och den fullkomligt struntar i all vind. Ett måste i bagen!

13

4

0

4

2022-10-27

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Skön disc  |  

Lucid ice är en fantastiskt skön plast men jag måste säga att jag blev lite besviken när jag testade denna harpa. Den var nämligen inte alls lika stabil som de andra harporna jag testat så denna fick ingen plats i bagen men om du letar efter en lite flippigare harpa så har du kommit helt rätt.

4

3

0

2

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Rak och lång  |  

Getaway från DD är utan tvekan den rakaste och längsta fairway drivern som jag testat. Kort och gott, spikrak disc med glide for days. Rekommenderas starkt!

9

6

-1

2

2022-10-27

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Stabil  |  

Letar du efter en disc som skrattar åt motvind? Isf har du kommit rätt, Mx-1 från prodigy är brutalt stabil och den dumper vänster (RHBH) oavsett vilken vinkel man släpper discen på. Notera dock att den har en ganska stor bead så om man inte tycker om det skulle jag rekommendera att leta vidare

5

2

0

4

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Magisk  |  

En utav de skönaste approachdiscarna som jag testat. Låg profil i handen, skön för både backhand och forehand. Överstabil utan att vara en köttkrok, perfekt disc helt enkelt

4

4

0

3

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Love it!  |  

Har just nu 3 defenders i bagen och jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan någon av dem. Stabil disc som gärna går rakt med en pålitlig fade. Samtidigt har den bra glid så använder den i motvind samt för längre hyzerkast

13

5

0

3

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Användbar  |  

Är du ett fan av explorer, teebird eller ksk fd2? Tveka inte isf att köpa en evader. Den flyger snarlikt som alla dessa tre fast med mer stabilitet. Du kommer inte ångra dig!

7

5

0

3

2022-10-27

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Spikrak  |  

Denna discen är nog den rakaste jag har kastat. Den avviker inte ett dugg från sin flight. Däremot så ska det sägas att den är ganska svår att kasta och det krävs god teknik för att den ska flyga rakt. Detta innebär att det är en fantastisk disc att lära sig bra grundteknik med för den som inte tvekar på att anta utmaningen

1

2

0

0

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Lost for words!  |  

Magisk magisk magisk, jag vet inte vad mer jag ska säga. Discen ligger fantastiskt skönt i handen, den är ganska grund vilket gör det lätt att få en bra release. Den är också lagom flippig så man kan manipulera den på flera olika vinklar för flera olika kast. Rekommenderas starkt!

3

4

-2

0

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Forehand only  |  

För mig så är detta en disc som endast används till forehand inspel just för att jag personligen inte tycker att den ligger skönt när jag kastar backhand. Men discen i sig är fantastisk, öerhört överstabil men samtidigt helt ok glid. Vinner mot alla vindar.

4

3

0

4

2022-10-27

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Rolig disc  |  

Denna disc är oerhört flippig vilket möjliggör chansen att kasta annorlunda linjer. Man kan verkligen få denna disc att flyga på många roliga sätt men det är ingen jag skulle lita på under en tävling.

5

6

-4

0

2022-10-27

4 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Spikrak  |  

Har du bra teknik flyger denna disc spikrakt. Har du mindre bra teknik flyger den inte alls. Med det sagt är den grym för att lära dig god kastteknik!

3

3

0

0

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Håller alla vinklar  |  

För dig som letar efter ett lite billigare alternativ till Lizottes nya mindbender så rekommenderar jag mako3. Det är i stort sett samma disc och jag kan inte märka nån skillnad på dem vare sig i form eller hur den flyger. Håller den vinkeln du släpper den på. Bra disc!

5

5

0

0

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Användbar  |  

Denna disc är både bra för att putta med och för att kasta med. Som tidigare har skrivit så är den stabilare än vad man kan tro vilket innebär att den håller sin fina flight i de flesta vindar. När den sedan blivit lite inspelad så kommer den hålla sig rak under en lång tid.

3

4

0

2

2022-10-27

3 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Snabb  |  

Discen lever utan tvekan upp till sitt namn men snabbare discar brukar också innebära mindre kontroll, tyvärr är det även fallet med denna disc. Inte bra för långa precisionskast men väldigt rolig att bomba ut på ett öppet fält med lite vind i ryggen för långt går den helt klart

14

6

-2

2

2022-10-27

5 of 5. Rasmus Viktorsson, Oskarshamn (Competing Locally, over 135m)

Rak  |  

Bra disc för båda nybörjare och avancerade spelare. Håller verkligen den linjen du släpper den på så det finns många användningsområden för latitude64:s compass

5

5

0

1

2022-10-25

5 of 5. Fredrik Svensson, Norra Sorunda (Play-for-fun, 100-135m)

Orbit Glory FR  |  

First off, great disc. I got a prototype earlier this year and that one was a lot more overstable then this orbit first run. This one flies close to an Evader but with a bit more bite at the very end.

7

5

0

2.5

2022-10-25

5 of 5. Fredrik Svensson, Norra Sorunda (Play-for-fun, 100-135m)

Prototype Glory  |  

This one has almost the same stability as my SE Pioneer but with more glide. Comparing it to the orbit first run Glory you can see a clear difference in stability. Good to carry both for automatic cycling of the Glory.

7

5

0

3

2022-10-22

4 of 5. Shanr, Piteå (Play-for-fun, 100-135m)

Rolig över vatten, medvind och s-shot  |  

Denna disc är otroligt understabil, den mest understabila jag någonsin kastat, om roadrunner är -4 är denna -5, Provade kasta den i motvind och den gjorde en 360 :) Men det går att göra riktigt roliga och långa skott med den om man kastar den extremt mycket hyzer och låter den flippa upp över till turn, för att sedan fade lätt.

13

6

-5

1

2022-10-19

4 of 5. Robert P, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt första väska som blir ännu bättre med lite  |  

Bra nybörjarväska som leverar över 599kr med lite DIY mods. Alla minus jag hittat går att åtgärda med lite kartong, tejp och kardborretejp. +Bra med utrymmen för discar, har totalt 16 discar och plats för 2-3 till. Jag bär i huvudfacket:9 mids/drivers, 4 putt/approach, har nog plats för 2-3 discar till. Toppfacket 3 puttrers och stor handduk. Sidofack V: 0.75l vattenflaska och kökshandduk. Sidofack H: Skaljacka, nötter, penna, mobil, plånbok. Minifack: minimarker och liten microduk. +Till skillnad från andra billigare väskor så håller den formen även om man lastar mycket i toppfacket, den saggar inte ihop. -sladdrig putterfack i toppen, jag fixade det genom att tejpa fast kartong och nu är putterfacket riktigt stabilt! -blixtlås på sidofacken rör sig om du har den halvöppen för vattenflaska t.ex., löses enkelt med kardborretejp -bottenplattan skar in i ryggen från början, jag tejpade in en lång bit frigolit som trycks in av discarna och nu är den riktigt skön på ryggen! -oyttnytjat utrymme ovanför ena sidofacket, här tänker jag att man kan göra en flaskhållare då sidofacken är onödiga att ta upp med vattenflaska eller ett fack för dirtbag/whalesac. - Saknar rails på botten, även det går nog att DIYa dit men tycker den är rätt stabil ändå, man får bara ställa den parallelt med lutningen, inte vinkelrätt. *Saknar divider men också lätt att göra en DIY flyttbar med en bit av skokartong och kardborretejp

2022-10-19

2 of 5. Sebasitan, Skutskar (Play-for-fun, 100-135m)

Lång men svag.  |  

Gick sönder efter bara några veckor. Bra räckvidd men alldeles för skör.

2022-10-16

5 of 5. Skogshuggarn, Göteborg (Competing Locally, 100-135m)

Ligger skönt i handen och flyger bra  |  

Jag fick mitt första ace med en Hope. Grym disc som ligger bra i handen och för mig känns det nästan som om den går dit jag säger åt den. Älskar mina hope-putters :-)

2022-10-12

4 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Pålitlig!  |  

Denna långsammare fairway med liknande flygegenskaper som en firebird eller övriga ÖS fairways är ett måste i din väska! Pålitlig och väldigt överstabil och känns underbar för forehand.

6

4

0

3.5

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Grym forehand-driver  |  

Bara kastat min Photon några gånger men är redan förälskad i denna driver. 11-speed drivers funkar väldigt bra för min forehand och denna är inget undantag! Lagom stabil men pålitlig i vinden! Rekommenderar!

11

5

-0.5

3

2022-10-12

4 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Grym för hyzerflips  |  

Testade en Uplink tidigare i år då jag fick upp ögonen för dess siffror och positivt överraskad att discen var väldigt platt för en midrange. Funkar väldigt bra för hyzerflips i tighta fairways eller även bra för att lära sig kasta backhand som nybörjare. Ser fram emot att prova Uplink i neutron soft!

5

5

-3

1

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Jag hjärta Wave  |  

Har kastat Neutron Wave i flera år och älskar molden så mycket! Även testat den i neutron cosmic och flyger minst lika fint. Skulle säga att wave i neutron cosmic är snäppet mer stabil men flippar ändå fint, samt att plasten är något snyggare!

11

5

-2

2

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Min nya favorit fairway  |  

Såg en dag när jag scrollade genom sidan Inertia och blev nyfiken. Såg att siffrorna var som en Falk och beställde hem en direkt för att prova. Denna bytte ut min falk direkt! Flyger liknande men har en plattare profil vilket jag föredrar för min forehand samt att Inertia flyger precis som jag vill med tanke på dess siffror. Kan varmt rekommendera!

9

5

-2

1.5

2022-10-12

4 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Som en Mutant  |  

En galet överstabil midrange-driver som skär genom all vind du kan stöta på! Påminner mycket om en Mutant eller Justice. Funkar bäst som approach-disc i mycket motvind eller när man behöver gå runt tighta svängar.

5

3

0

4

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Väldigt bra fairway  |  

Köpte en Inertia i plasma-plasten påvägen hem från en discgolf-resa i somras efter 6 rundor med min neutron Inertia som jag blev förälskad i och den i plasma gjorde mig inte besviken. Flyger minst lika bra som neutron bara att känslan av plasten är lite annorlunda, men otroligt snygg! Kan rekommendera.

9

5

-2

2

2022-10-12

3 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Flippig!  |  

Köpte hem en fission wave efter flera år av kastande med min neutron wave för att se hur stor skillnad plasten gör. Märkte snabbt att discen i fission är mer understabil/flippig direkt ur förpackningen. Den kräver mindre kraft för att flyga som tänkt vilket gör den bra för nybörjare. Discen har lite mer dome än övriga plaster samt att fission-plasten är lite mer glatt. Rekommenderas för nybörjare!

11

5.5

-2.5

1.5

2022-10-12

4 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Ersatte min kaxe z  |  

Blev nyfiken på Relay då jag tänkte att siffrorna påminner om Kaxe Z. Beställde hem och blev positivt överraskad av dess egenskaper i skogen där man behöver en långsam fairway som kan flyga rakt väldigt länge. Flippar upp fint och har en pushande fade i slutet. Ersatte min kaxe Z i väskan samt att neutron-plasten är underbar!

6

5

-2

1

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Hyzerflip perfection  |  Neutron Wave Vlank

En helt underbar driver i 11-speed klassen som flippar upp och över så fint i luften. Väldigt platt profil och grym känsla i plasten från MvP. En driver som kan flyga långt för den med en Hyffsad arm eller bra för rollers för den med en elit-arm! Kan verkligen rekommendera denna driver för alla!

11

5

-2

2

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

En favorit  |  

En av de discarna som är ett måste i din väska! Zone i esp tenderar att få en mer rak flight när den blir inspelad, men ändå pålitligt överstabil oavsett. ESP-plasten är väldigt snygg och känns bäst i varmare temperaturer, iallafall för mig!

4

3

0

3

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Den bästa Zonen  |  

Zone i Crystal flx är min absoluta favorit bland alla Zones. Överstabil, snygg och tålig plast. Ligger så bra i handen och ger väldigt bra grepp oavsett väder! Säger bara: KÖP!

4

3

0

3

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Går aldrig fel med denna disc  |  

Första Zone jag testade var i Z-plasten och den fick mig hooked på Zone och blev min one-to-go för approaches. Överstabil och pålitlig disc med perfekt platt profil.

4

3

0

3

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Ett måste på hösten och vintern  |  

Soft zone är en disc jag inte skulle klara mig utan på banan under årets kallare dagar då den mjuka basplasten ger ett komfortabelt grepp. Discen spelas in snabbare och flyger mer rakt. Kan man köpa fler av denna samtidigt så gör det!

4

3.5

0

2.5

2022-10-12

5 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Väldigt fin disc  |  

Flyger minst lika fint som alla andra berg! Skulle säga att som ny flyger denna i K3 glow lite mer stabilt än övriga plaster men efter att ha slitits in så flyger den så spikrakt och vackert! Även extra kul med signaturdisc!

1

2

0

1.5

2022-10-12

4 of 5. Victor Krusell, Höviksnäs (Competing Locally, Up to 100m)

Överstabilaste järn  |  

Köpte denna åt en polare då han pratade om att han behövde en mer överstabil approachdisc än sina harps. Tänkte att jag själv kan då köpa en egen samtidigt. Testade Järn i K1 när den släpptes och tyckte den var överstabil; i K3 så är Järn verkligen överstabil xD Väldigt platt profil som den ska vara och K3-plasten är en av de bästa på marknaden, så denna kommer brukas väl i kraftigare vindar!

4

2.5

0

3.5

2022-10-03

5 of 5. Lars-Erik, Uppsala (Play-for-fun, 100-135m)

Favourite all round putter  |  

I love the REKO in soft plastic. I use it both for putting, some long approaches, and straight shots between 60 and 80 meters. Just point and shoot. (Below 60 meters, BERG is king)

3.5

3

0

1

2022-09-30

5 of 5. Samuel , Ljungby (Competing National, 100-135m)

Rakt flygande fairway driver  |  

Explorer har varit min go to driver i många år nu på raka kast mellan 90-120 meter. I början var den ganska överstabil men när den blev inspelad kunde jag få den att flyga spikrakt med till och med lite turn. Rekommenderas starkt!

7

5

0

2

2022-09-28

5 of 5. AEL, Årsta (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt midrange  |  

Om du vill spela discgolf med bara en disc, då är det EMac Truth Lucid som gäller för dig. Lite stabilare i början med 2 i fade men det blir snabbt inspelad och flyger precis som du vill, vare sig det är hyser/anhyzer/platt. Min absoluta favorit-mid och en perfekt all-around-midrange. Personligen tycker jag också att Lucid-plasten är 10/10.

5

5

0

2

2022-09-24

4 of 5. Tim, Örebro (Competing Locally, 100-135m)

Nordic Phenom  |  

Betydligt mer understabil än förväntat. Har en c-line som inte svänger för fem öre, den här svänger och har inte alls samma fade. På anny-linjer håller den och kämpar emot nog för att få bra längd men faden kommer inte förns på slutet om alls, ska bli kul att se hur den ter sig efter några månader!

10

4

0

3

2022-09-20

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Comet  |  

Denna disc flyger dit jag kastar så länge jag inte tar i för mycket. Perfekt vid smala mellanrum eller rakt mot korgen. Äger både ESP och Z, gillar båda lika mycket.

2022-09-20

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Buzzzzzzzzz  |  

Fin midrange, som går att använda till det mesta. Har den både i ESP och Z-plast, tycker om båda plasterna.

2022-09-20

4 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Saint  |  

Skön disc, påminner om undertaker där jag tycker att de beter sig relativt lika. Går rakt och fint för en som är relativt ny i sporten, verkar passa alla erfarenheter på spelare. Opto-plasten är otroligt hållbar och skön att kasta med.

2022-09-20

4 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

River  |  

Funkar bra för en spelare som är relativt oerfaren, men verkar passa även erfarna spelare. Opto-plasten är trevlig i utseende, hållbarhet och känsla.

2022-09-20

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Heat  |  

Älskar denna, känns som en hades att kasta för mig, men kommer lite kortare distans. Understabil så passar nybörjare bra, men även Paul McBeth har den i sin tävlingsbag.

2022-09-20

4 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Undertaker  |  

Skön disc, liknar Latitudes Saint där jag tycker att de beter sig ungefär likt. Esp är en trevlig plast med många fina färger, hållbar och skönt grepp.

2022-09-20

3 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Sapphire  |  

Spelar min första säsong, men har svårt för denna. Tar jag i det minsta så sticker den åt sidan, den klarar inte mycket kraft. Funkar bäst för mig med lite lösare forehandkast.

2022-09-20

3 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, 100-135m)

Diamant  |  

Min första säsong, men denna passar inte mig. Den klarar inte av mycket kraft utan att sticka sidledes. För mig funkar den bäst med relativt lösa forehandkast.

2022-09-19

4 of 5. Kasper Urban, Sorø (Play-for-fun, Up to 100m)

What are the other reviews talking about?  |  

I am a pretty "emotional" player, meaning that I tend to have some angry outbursts once in a while (avg. 4-7 times pr. game). I have kicked, thrown and absolutely beat the living sh*t out of this bag. It has held up so well that I have been surprised multiple times it didn't break. It has great capacity, I currently have 17 discs in mine. The side pocket is great for holding either your phone or marker, and the bottle holder also is equipped with a loosening or tightening strap that is very practical. Great Bag for beginners! would recommend :) The only downside is that the bag is not that sturdy, it is quite loose all around with not that much structure to hold it sturdy and tough.

2022-09-19

4 of 5. Linus, Hisings Backa (Play-for-fun, 100-135m)

Skön disc  |  

En väldigt skön disc att kasta både backhand och forehand. Plasten känns även väldigt bra i handen, påminner lite om Innovas Champion plast men med bättre grepp. Jämfört med andra Exo Tactic så har den mer glid men tycker inte att den är lika stabil. Tycker även att Exo Hard Tactic är mer torque resistant för forehands. En annan nämnbar skillnad är att rimmen känns lite högre än en vanlig Tactic. I helhet är det en snygg och skön disc.

4

3

0

3

2022-09-17

5 of 5. shedlund , Borlänge (Competing Locally, 100-135m)

Understabil långflygare  |  

Ta i lite grann och den hyzerflippar fint, ta i mycket och den håller turnovern hela vägen. Glider för evigt

7

7

-2

1

2022-09-15

5 of 5. MagnusG, Visby (Play-for-fun, Up to 100m)

Disc  |  

Lärde min dotter att trycka iväg disken 60 meter på en vecka. Perfekt flight för nybörjare, eller avancerad flygvägar för avancerade spelare (exempelvis rollers). Greppet på denna plast (air) är fantastisk i alla lägen, torr, blött eller dammigt.

2022-09-15

1 of 5. Tino Kaartovuori, Salo (Play-for-fun, 100-135m)

Save your money for something better  |  

First doesn't seem that bad but... - There is no bottom support and the bag doesn't stand up at all on its own... Even if it is full of discs and I put in on a flat surface it just falls... - The bottle holder is pretty loose and I lost 3 bottles already because the bag falls and bottle slips out from the pocket. Tightening the bottle holder doesn't help since it gets loose pretty quickly. + Build quality not that bad for a such cheap bag. + Can fit a quite a lot of discs. - Top disc pocket is annoyingly tight - Other storage options are very limited. Even if there are some positives my experience with this bag has been very frustrating, therefore I can only give this bag one star. Save your money and buy something better. By investing 20€-50€ more you can get a much better and longer lasting bag... Don't repeat my mistake.

2022-09-14

4 of 5. Johan, Mora (Play-for-fun, Up to 100m)

Prisvärd väska med få brister  |  

Har haft den här väskan i ett år nu och kan säga att den har knappt en skråma på sig och den har tjänat sitt syfte väl, med en asterisk. Pros: Tyget är lätt men tåligt och stöter bort vatten väl och dragkedjorna är täckta så de låter inte in vatten när den är helt igendragen. Underdelen av väskan är inte mesh utan nästan galonväv vilket gör att skräp inte fastnar och vatten rinner bara av vilket är grymt skönt när den ska in i bilen efter rundan. Sidfickorna är små men rymmer lite mer än man tror (fickan går in bakom flaskhållarna), bra med två flaskhållare. Cons: Huvudfackets flärp inte har kardborre, om du behöver lägga in en jacka bakom discarna flyger flärpen ut eller upp vilket trycker ut putters ur toppfacket. Toppfackets flärp/lock har lite konstig form som gör att det sällan ligger snyggt. Det värsta är dock att väskan inte har någon struktur, jag fick lov att sätta in utskurna plastskivor på insidan av ryggsäcken för att den skulle stå upp. När du använder den första gången och sätter 1-2 putters i toppfacket säckar den ihop helt. Då ser den inte ut som bilderna. +Bra/vattentätt tyg inkl. undersida och axelremmar. Två flaskhållare. Skönt handtag. Lätt. Priset. -Ingen struktur, ostadig. Ingen kadborre på huvudfackets flärp. Små sidfickor. Putterfack hänger löst inne i ryggsäcken. =Bra ryggsäck för nya spelare, men då krävs egna modifikationer.

2022-09-14

1 of 5. Discgolfare, Jönköping (Competing Locally, over 135m)

Köp inte.  |  

Jag rekommenderar ingen att köpa denna disc. Den gick inte alls som jag ville.

7

5

0

2

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Spikrak  |  

Denna disc går spikrakt för mig. Perfekt att använda vid smala passager eller om jag vill gå rakt på korgen, vid dessa lägen föredrar jag cometen framför buzz.

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Hades  |  

Älskar denna disc. Är en relativt ny spelare, har gått ca 25 rundor, men för mig far denna disc dit jag vill. Kommer upp till 100meter, så får se om jag gillar den lika mycket då jag fått mer erfarenhet och kan kasta längre, men i dagsläget är det min favoritdisc.

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Trevlig mid  |  

Gillar Buzzz skarpt. Perfekt disc för inspel om det inte är allt för trångt, då åker Comet fram. Z-plasten faller mig i smaken.

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Underbar  |  

Denna disc går rakt och fint. Har en speciell rak kant längst ut på discen som känns unik, som ger känslan av en stabil flight.

2022-09-13

5 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Skön  |  

En skön putter med lagomt grepp. Jag föredrar plaster som inte är för "kladdiga". Går rakt och fint, satt en del härliga långputtar med denna, använder den på ca 10-40m.

2022-09-13

2 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Svårhanterad  |  

Är nybörjare, men denna fungerar inte alls för mig. Sticker åt alla håll, kan vara att jag kastar den för hårt och inte lärt mig kontrollera olika utkastvinklar än.

2022-09-13

4 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Trevlig  |  

Trevlig putter, använder den till kortare puttar som bara ska i.

2022-09-13

4 of 5. Ollebull, Örnsköldsvik (Play-for-fun, Up to 100m)

Pure  |  

Härlig putter, men föredrar den i opto eller gold plast. Både för ett skönare grepp och för hållbarheten. Använder dessa till längre puttar, ca 10-40m.

2022-09-13

5 of 5. AEL, Årsta (Play-for-fun, Up to 100m)

Perfekt första Distance Driver  |  

Sapphire är en understabil DD som jag rekommenderar till alla som ska köpa sin första DD eller om de tidigare DD man köpt varit för stabila. Definitivt en nybörjar-disc och blir antagligen för understabil för personer med snabbare kastarm. Personligen så föredrar jag Gold-plasten över Opto men det är en smaksak!

10

6

-2

1

2022-09-12

5 of 5. AEL, Årsta (Play-for-fun, Up to 100m)

Pålitlig Fairway Driver  |  

En av de mest använda discarna i min bag. Explorer är en stabil fairwaydriver som håller en bra linje med tydlig fade. Fungerar perfekt för mig som inte har tillräckligt snabb kastarm för stabila distance-drivers (kastar explorer 70-80m konsekvent). Jag håller på att lära mig forehandkast nu och för det fungerar Explorer utmärkt.

7

5

0

2

2022-09-12

5 of 5. Rasmus Hansson, Hallstahammar (Play-for-fun, Up to 100m)

Extremt bra  |  

Riktigt bra disc, min var lite stabil i början men efter ett antal kast med den så har slitit in sig och går nu riktigt långt. Lååång, fin turn och en stabil finish. Det var med denna disc jag kastade 130m+ första gången.

2022-09-12

5 of 5. Rasmus Hansson, Hallstahammar (Play-for-fun, Up to 100m)

Riktigt trevlig disc  |  

Riktigt rolig disc, ligger bra i handen och går riktigt fint. Får man till lite spin i discen och ger den lite hyzer flippar den upp fint och glider spikrakt med en snäll fade på slutet. Går att lita på denna helt och hållet.

2022-09-12

5 of 5. Rasmus Hansson, Hallstahammar (Play-for-fun, Up to 100m)

Mysigt flippig  |  

Ligger riktigt bra i handen och flyger fint vid både backhand och forehand. Lägger jag denna på ca 45 grader hyzer och kastar den som en distance driver flippar den upp till flat och har en lång, långsam turn. Ger man den tillräckligt med höjd kan den även börja komma tillbaka lite på slutet.

2022-09-11

5 of 5. Piotr, Gdansk (Play-for-fun, 100-135m)

Midrange putter  |  

Wow. Just wow. This thing flies as good as a midrange but is so easy to control at lower distances. Super versatile at wide range of throws.

2022-09-11

5 of 5. Piotr, Gdansk (Play-for-fun, 100-135m)

Came back to svea after a long time  |  

At first it was my straight shot disc during the learning process. Took it out of the bag for quite some time and now fell in love with it again. Super smooth, glidy, useful for shots that need to turn less than regular forehand would fade to right.

2022-09-11

5 of 5. Piotr, Gdansk (Play-for-fun, 100-135m)

Laser straight  |  

Super comfy straight flyer, for me personally better hand feel than buzzz. Great feeling plastic, I use it for laser straight shots as well as some fancy shot shaping through gaps.

2022-09-11

5 of 5. Piotr, Gdansk (Play-for-fun, 100-135m)

My go to distance driver  |  

Finally something that suits my needs for distance driver when it comes to easy, controllable hyzer flips. It just keeps pushing forward. Bought another one to keep as a spare.

2022-09-11

1 of 5. kosan, Falkenberg (Play-for-fun, Up to 100m)

Dålig disc  |  

Den var inte bra. Oavsett hur jag kastade den dök den rakt mot marken.

6

4

0

3

2022-09-11

5 of 5. alphaelf, Stockholm (Play-for-fun, Up to 100m)

En Zone med extra glid  |  

Jätteskön känsla i handen, känns lätt. Håller alla vinklar perfekt på kortare kast. Flyger med mycket mera glid än tvåan får en att tro. Jämfört med min ESP Zone går denna disc några extra meter och är generellt mera lättkastad speciellt runt 65-75 meters avstånd. Skulle säga att Zone är mera en putter medan denna är en (långsam) midrange (trots att båda är speed 4); båda har sin plats i väskan. Kort sagt ett pålitligt verktyg på kortare hål och inspel. Dessutom vackert mönster på ovansidan och fin premiumplast. Båda tummarna upp!

4

4

0

3